Kασσελάκης: Η κυρία Μιχαηλίδου ήρθε απρόσκλητη- Τι απαντά η ίδια

«Ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης

Στέφανος Κασσελάκης -Δόμνα Μιχαηλίδου σημειώσατε κόντρα. 

Κασσελάκης: «Εξαφάνισε» τη Μιχαηλίδου από την επίσκεψη σε σχολείο ΑΜΕΑ

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε δημόσιο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα. 

Ενημερώθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και πήγε να τον υποδεχθεί, όπως είπε η ίδια. 

Ωστόσο σε βίντεο που ανέβασε ο κ Κασσελάκης δεν υπήρχε ούτε ένα πλάνο της. Φωτογραφίες ανέβασε η ίδια στα social media. 

«Η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.  Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική. Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντράπηκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση» έγραψε στο facebook της η Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Τα εσωκομματικά πυρά συνεχίζονται

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν δέχεται πυρά μόνο από τους πολιτικούς του αντιπάλους. Τα εσωκομματικά όπλα έχουν επ’  ώμου σύντροφοι του στο κόμμα του. Σχεδόν καθημερινά εξαπολύουν μύδρους κατά του προέδρου του κόμματος αλλά και των στελεχών που τον πλαισιώνουν. «Ακατανόητη αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος,» λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο σταρ.   

«Έχουν πέσει οι τόνοι, οι σύντροφοι να βάλουν πλάτη» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη.

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά» 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: 

«Tο ΠΑΣΟΚ δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά, αλλά μένει στην πολιτική. Εμείς απαντάμε πολιτικά. Σταθερός στόχος είναι η πολιτική της ΝΔ. Τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο». 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top