Κασσελάκης: «Εξαφάνισε» τη Μιχαηλίδου από την επίσκεψη σε σχολείο ΑΜΕΑ

Βρέθηκαν στην Καλλιθέα, αλλά η συνάντηση «κόπηκε» στην ανακοίνωση

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε σχολείο της Καλλιθέας, αλλά στην επίσκεψη  υπάρχει παρασκήνιο, καθώς εκεί τον υποδέχθηκε η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου. Η συνάντηση των δύο, όμως, δεν κοινοποιήθηκε από το επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι υπάρχουν φωτογραφικά ντοκουμέντα, όπως μετέδωσε ο πολιτικός αναλυτής του Star Γιώργος Ευγενίδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Στέφανος Κασσελάκης: Γείτονες στη Νέα Υόρκη με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ 

Όπως συγκεκριμένα ανέφερε ο Γ. Ευγενίδης, η κ. Μιχαηλίδου είχε μάθει ότι ο κ. Κασσελάκης θα επισκεφθεί το ειδικό σχολείο της Καλλιθέας και πήγε εκεί να τον επισκεφθεί κατ' εντολήν του Μεγάρου Μαξίμου. 

Εκεί πράγματι υποδέχθηκε τον κ. Κασσελάκη, τον ενημέρωσε για τα όσα γίνονται και, μάλιστα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Star, έβγαλαν και αρκετές φωτογραφίες.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Στέφανο Κασσελάκη σε σχολείο στην Καλλιθέα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Στέφανο Κασσελάκη σε σχολείο στην Καλλιθέα 

Όμως,  η κ. Μιχαηλίδου δεν εμφανίζεται στο υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα το επιτελείο του κ. Κασσελάκη, εκτός ίσως από ένα καρέ, όπου φαίνεται το χέρι της.

Ο Στ. Κασσελάκης σε σχολείο στην Καλλιθέα χωρίς τη Δ. Μιχαηλίδου

Ο Στ. Κασσελάκης σε σχολείο στην Καλλιθέα χωρίς να φαίνεται η Δ. Μιχαηλίδου 

Το πιο ενδιαφέρον, πάντως, είναι ότι ο κ. Κασσελάκης και η κ. Μιχαηλίδου δεν είναι άγνωστοι, ήταν συμμαθητές στο σχολείο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top