Στέφανος Κασσελάκης: Γείτονες στη Νέα Υόρκη με τον Παύλο και τη Μαρί Σαντάλ

Τα ακίνητα που νοικιάζει ο Κασσελάκης στις ΗΠΑ και το εξοχικό στο Μαϊάμι

Στέφανος Κασσελάκης: Γείτονές του στη Νέα Υόρκη ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ / Βίντεο από ΑΝΤ1

Πολύ κοντά ζουν στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης με το ζεύγος Παύλου και Μαρί Σαντάλ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Κασσελάκης: «Απόσυρση» των γονιών του και ρόλος - κλειδί για τον Τάιλερ

Συγκεκριμένα όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, το διαμέρισμα που νοικιάζει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Υόρκη, απέχει 320 μέτρα από το διαμέρισμα του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Τους χωρίζουν τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, δηλαδή περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια.

«Το σπίτι του ζεύγους Παύλου και Μαρί Σαντάλ είναι ιδιόκτητο, πρόκειται για ένα διαμέρισμα που ανήκε στην οικογένεια της Μαρί Σαντάλ πριν από τον γάμο της με τον Παύλο και το χρησιμοποιούν με τα παιδιά τους κατά την παραμονή τους στη Νέα Υόρκη», είπε ο Θάνος Βάγιος μέσα από «Το Πρωινό» στον ANT1.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει αν ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει τους γείτονές του. Ίσως μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, ο Στέφανος Κασσελάκης να μαθαίνει ότι κοντά του ζουν ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ «μέσα από την εκπομπή μας».

Ο χορός του Στέφανου Κασσελάκη στον Λυκαβηττό σε συναυλία για τον Κηλαηδόνη

Σύμφωνα εξάλλου με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή, ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από το διαμέρισμα που νοικιάζει στο κέντρο της Νέας Υόρκης, νοικιάζει και ένα εξοχικό σπίτι στο Μαϊάμι.

Επιπλέον έχει στην ιδιοκτησία του ένα μοναδικό εξοχικό έξω από τη Νέα Υόρκη αξίας σχεδόν δύο εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top