Ηλιόπουλος: Συνεργάτες Κασσελάκη πίσω από τις επιθέσεις σε Αχτσιόγλου! 

Τι δήλωσε για τον Πολάκη στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star  

Τους συνεργάτες του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη «έδειξε» ως υπαίτιους των επιθέσεων που δέχεται η συνυποψήφια για την ηγεσία Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρικτής της, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Γιώργο Ευγενίδη.    

Ξέσπασμα Αχτσιόγλου με video: Συκοφαντίες ότι υπονόμευα τον Τσίπρα     

Με αφορμή και την ανάρτηση της κ. Αχτσιόγλου στα social media για συκοφαντικές επιθέσεις περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ηλιόπουλος  ανέφερε ότι «άνθρωποι και από το επιτελείο Κασσελάκη έχουν κάνει προσωπικές επίθεσης στην Αχτσιιογλου και σε κάποιους που τη στηρίζουν.  

Η στενή συνεργάτιδα του Κασσελάκη στο Star: Ατυχείς οι δηλώσεις Αχτσιόγλου

Απάντησε επίσης και στην εκτίμηση των υποστηρικτών Κασσελάκη ότι ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Για να κερδίσεις τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρέπει να έχεις πολιτικό σχέδιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε και  το έλλειμα αξιοπιστία και την πολυφωνία και στην καμπάνια Κασσελάκη υπάρχουν και τα δύο, αναφέροντας ως παράδειγμα τη θέση για κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αρθρογραφούσε και υπέγραφε ως Αριστοτέλης Ωνάσης»

Κάλεσε μάλιστα τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετηθεί κατά των επιθέσεων στην Έφη Αχτσιόγλου, βάζοντας στο «κάδρο» και τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος ως γνωστόν είναι ένθερμος υποστηρικτής του Στ. Κασελάκη: «Απέναντι σε αντισυντροφικές συμπεριφορές και προσβλητικές, όπως έχει κάνει ο Παύλος Πολάκης,  ο  κ. Κασσελάκης πρέπει να πάρει θέση.

Επίθεση Πολάκη στον Σαββόπουλο: «Είσαι θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»       

Όσον αφορά το ζήτημα μιας ενδεχόμενη διάσπασης, ο Ν. Ηλιόπουλος απάντησε: «Δεν ανησυχώ για διάσπαση Αντέχουμε  στον ΣΥΡΙΖΑ την έντονη πολιτική συζήτηση». 

Πρόσθεσε για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο: «Θεωρώ ότι κανένας δεν θα πάρει επιλογή να διώξει κόσμο να κάνει τέτοια χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top