Κόντρα Μπακογιάννη- Ζαχαριάδη για τον Κασιδιάρη

«Ζεσταίνονται οι μηχανές» για τη μάχη των δημοτικών εκλογών

 Ζεσταίνονται  σιγά σιγά οι μηχανές των υποψηφίων για την μάχη των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.  Στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας Κώστας Μπακογιάννης και Κώστας Ζαχαριάδης έριξαν ήδη τις πρώτες  τροχιοδεικτικές  βολές.

Με φόντο τους πολιτικούς κραδασμούς που προκαλεί η πιθανή υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας, Μπακογιάννης και Ζαχαριάδης είχαν την πρώτη τους δημόσια αναμέτρηση. 

Τετ- α-τετ Μητσοτάκη με Χαρδαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου

«Το μαύρο δεν ταιριάζει στην Αθήνα. Απλά, σταράτα και ξεκάθαρα...Οι κάλπες δεν είναι πλυντήρια, οι εκλογές δεν μπορούν να είναι το ξέπλυμα των ναζιστών και των φασιστών. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στον δημόσιο λόγο που αρθρώνουμε... Όπου λύνεις προβλήματα, το μαύρο εξαφανίζεται» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. 

«Έχεις δίκιο Κώστα όταν λες ότι "όπου λύνεις τα προβλήματα το μαύρο εξαφανίζεται". Το μαύρο επανεμφανίζεται και στη Βουλή και στους Δήμους, γιατί δεν λύθηκαν τα προβλήματα, γιατί οι γειτονιές δεν είναι ασφαλείς, γιατί η ποιότητα ζωής είναι υποβαθμισμένη, γιατί οι ανισότητες παραμένουν και οξύνονται, γιατί απουσιάζει το όραμα και η ελπίδα» ανταπάντησε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Δούκας: Τα προβλήματα της Αθήνας δεν είναι κομματικά

Αποστάσεις από κομματικές αντιπαραθέσεις  κρατά προς το παρόν ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ.

«Τα προβλήματα της Αθήνας είναι βαθιά περιβαλλοντικά, οικονομικά, κοινωνικά προβλήματα. Είναι, δηλαδή, σαφώς πολιτικά. Όχι όμως κομματικά. Ο καθένας μπορεί να έχει την κομματική του ταυτότητα. Από κει και πέρα όμως, η αυτοδιοίκηση ... θα ήταν λάθος η επιλογή του δημάρχου να γίνει με κομματικά κριτήρια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας. 

Στο μέτωπο των υποψηφιοτήτων, ο Κώστας Μπακογιάννης ανακοίνωσε πέντε νέες υποψηφιότητες με τη παράταξη του «Αθήνα Ψηλά» , μεταξύ των οποίων η ορειβάτισσα και ιδρύτρια του οργανισμού «A Woman can be»  Βανέσα  Αρχοντίδου  η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

Το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε την στήριξη του στον 47χρονο Σπύρο Σκιαδαρέση για περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top