Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου - Ρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Με έπιασε από τον λαιμό»

«Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα»

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου, το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.

Η ένταση για την συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έκδληση και οι δύο πρώην γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος και Παναγιώτης Ρήγας παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου - Ρήγα στην Κουμουνδούρου

Ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να ήταν εκτός εαυτού και να εξαπέλυσε αρκετές ύβρεις, ενώ κάποια στιγμή κινήθηκε προς τον πρώην Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Ρήγα, έπειτα από έναν διαπληκτισμό που είχαν σχετικά με τα αίτια της οδυνηρής ήττας.

Ποιοι μπαίνουν στη μάχη της διαδοχής μετά την παραίτηση Τσίπρα

Αιτία ήταν η έντονη κριτική του κ. Τζανακόπουλο προς τον κ. Ρήγα για την «επιτυχία της διεύρυνσης» του κόμματος προς τον χώρο της κεντροαριστεράς, την οποία έχει στηρίξει η ομάδα ΡΕΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ανήκει ο κ. Ρήγας.

Σπαρτιάτες: Ο Κασιδιάρης, η κηροζίνη, τα social media και οι ψηφοφόροι

Η ένταση φέρεται να ήταν τέτοια που μετακινήθηκαν γραφεία, ενώ οι φωνές ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του κτιρίου.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό», δήλωσε ο κ. Ρήγας στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκίνησε η κούρσα της διαδοχής μετά την παραίτηση Τσίπρα 

«Ήταν τόσοι πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω. Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει», τόνισε.

Στελέχη που έζησαν από πρώτο χέρι το περιστατικό αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top