Σπαρτιάτες: Ο Κασιδιάρης, η κηροζίνη, τα social media και οι ψηφοφόροι

«Οι θέσεις των Σπαρτιατών ταιριάζουν με των Ελλήνων του Κασιδιάρη»

Ο αρχηγός του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλης Στίγκας, προκάλεσε  και πάλι με τις δημόσιες δηλώσεις του. Όχι μόνο δεν έκρυψε τη σχέση του με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη, αλλά τον χαρακτήρισε και «κηροζίνη» για το κόμμα του. Ενδιαφέρουσες είναι και οι απόψεις του για την Χρυσή Αυγή, καθώς προς το παρόν, όπως δηλώνει, δεν τη θεωρεί εγκληματική οργάνωση.

Σπαρτιάτες: Η ανάρτηση Στίγκα για ομοφυλόφιλους και σώματα ασφαλείας

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Αρένα ο Βασίλης Στίγκας πιο πολύ μίλησε για τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη παρά για τον ίδιο. Στο τέλος αναγκάστηκε να παραδεχτεί αυτό που βλέπουμε όλοι, ότι οι Σπαρτιατες είναι ουσιαστικά οι Έλληνες.

«Σπαρτιάτες»: Προσφυγή κατά της εκλογής τους από πολίτες λόγω Κασιδιάρη

«Οι θέσεις των Σπαρτιατών ταιριάζουν σε πάρα πολλά σημεία με των Ελλήνων, αυτό δεν είναι κατά ανάγκη κακό. Όπως και να το κάνουμε, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ένα ρεύμα, καλώς ή κακώς, είναι κηροζίνη», δήλωσε.

Σπαρτιάτες: Οι ευχαριστίες βουλευτών στον Ηλία Κασιδιάρη και τα social media

Βουλευτές και στέλεχη των Σπαρτιατών, πάντως, αντί να ευχαριστούν τον αρχηγό τους ευχαριστούν τον Ηλία Κασιδιάρη. Όπως ο βουλευτής στον Δυτικό Τομέα Αττικής, Γιώργος Μανούσος, αλλά και ο Πέτρος Δημητριάδης, υποψήφιος με τους Σπαρτιάτες  που ήταν και δικηγόρος του κόμματος Έλληνες.

Την ίδια ώρα, οι περισσότεροι από αυτούς χρησιμοποίησαν στο μέγιστο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για την προεκλογική τους καμπάνια, ακολουθώντας την τακτική των πολλών  λογαριασμών σε Twitter, Instagram και TikTok.

Αν κάποιος αναζητήσει τους  Σπαρτιάτες στο TikTok - εφαρμογή που χρησιμοποιούν κυρίως οι νέοι από 17 ετών και πάνω - θα ανακαλύψει όχι έναν αλλά πολλους λογαριασμούς, όπου και πάλι πρωταγωνιστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Aποτέλεσμα όλα αυτά τα προφίλ να ανεβάζουν βίντεο και να συγκεντρώνουν 60 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ποιοι πολίτες ψήφισαν Σπαρτιάτες

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι ψηφοφόροι των Σπαρτιατών κατά την πλειοψηφία είναι νέοι μέχρι 34 ετών.

Σύμφωνα με τα ποιοτικα χαρακτηρισικά του exit poll, είναι άνεργοι, μισθωτοί του ιδιωτικου τομέα σε ποσοστό  6.8 % και φοιτητές σε ποστοστό 6 %. Οι περισσότεροι είναι απόφοιτοι λυκείου σε ποσοστό 6.4 %.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top