Σπαρτιάτες: Η ανάρτηση Στίγκα για ομοφυλόφιλους και σώματα ασφαλείας

«Σύντομα οι γκέι, οι τρανς και όλες οι ξυρισμένες Ανθούλες...»

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Τη μεγάλη έκπληξη των εκλογών της 25ης Ιουνίου έκανε το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες που μπήκε στη Βουλή με 4,63%, εκλέγοντας 12 βουλευτές. Οι αναρτήσεις του επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλούν προβληματισμό.

«Σπαρτιάτες»: Προσφυγή κατά της εκλογής τους από πολίτες λόγω Κασιδιάρη

Με μία εικόνα και ένα κείμενο ο Βασίλης Στίγκας έδειχνε ακριβώς τις απόψεις του. Στην ανάρτηση αυτή, απεικονίζεται ο Στάθης Ψάλτης στη γνωστή ελληνική ταινία «Τροχονόμος Βαρβάρα», η οποία συνοδεύεται με ένα κείμενο κατά της LGBT κοινότητας: 

Στίγκας: Είχε αποκαλέσει «σούργελο» την Παπαρίζου και «ρέμπελο» τον Φύσσα

«Σύντομα οι γκέι, οι τρανς και όλες οι... ξυρισμένες Ανθούλες θα μπορούν να μπαίνουν στα σώματα ασφαλείας για να μας προστατεύουν αποτελεσματικά. Αυτή είναι πρόοδος. Άντε καλέ, τι λες τώρα», ανέφερε. 

Σπαρτιάτες: Η ανάρτηση του Βασίλη Στίγκα για τα σώματα ασφαλείας

Η ανάρτηση έγινε στις 8 Οκτωβρίου 2022.

Εξώδικο της Ελληνικής Λύσης στα ΜΜΕ: «Δεν είμαστε ακροδεξιοί»

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος απέστειλε εξώδικο στα ΜΜΕ, από τα οποία ζητά να πάψουν να αποκαλούν ακροδεξιά την παράταξή του.

Ο κ. Βελόπουλος διαμαρτύρεται επί της ουσίας και ζητά από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην εμφανιζουν την Ελληνική Λύση ως ακροδεξιό κόμμα. «Προσβάλλετε τη φήμη, αλλά και την κοινοβουλευτική δημοκρατική υπόσταση του κόμματος», αναφέρει χαρακτηρισικά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top