Στίγκας: Είχε αποκαλέσει «σούργελο» την Παπαρίζου και «ρέμπελο» τον Φύσσα

Οι δημοσιεύσεις μίσους στο Facebook του προέδρου των Σπαρτιατών

Ο Βασίλης Στίγκας πρόεδρος των «Σπαρτιατών» εμφανίζεται ως μειλίχιος πολιτικός με δημοκρατικά αισθήματα., όμως οι αναρτήσεις του «στάζουν» δηλητήριο, ενώ χαρακτηρίζεται ως πολιτικός «γυρολόγος», αφού έχει περάσει από τέσσερα κόμματα. 

Εκλογές 2023: Ποιοι ψήφισαν τους Σπαρτιάτες - Ο πανηγυρισμός Κασιδιάρη

Η ρητορική του Βασίλη Στίγκα, θυμίζει έντονα τη Χρυσή Αυγή. Πέρα από πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», στα social media δηλώνει δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και πολιτικός. Δίνει συνεντεύξεις παρουσιάζοντας εικόνα δημοκράτη, που διαφέρει από παλαιότερα κόμματα της ακροδεξιάς. «Εμείς έχουμε λίγο πιο σκληρές απόψεις πάντα δημοκρατικές όμως» υποστηρίζει.

Σπαρτιάτες: Οι δημοσιεύσεις μίσους στο Facebook του προέδρου

Οι αναρτήσεις του Βασίλη Στίγκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον διαψεύδουν. Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook το 2019, την ημέρα της επετίου της δολοφονίας του Κωσταντίνου Κατσίφα τα «έβαλε» με τον δολοφονημένο από τη Χρυσή Αυγή, Παύλο Φύσσα.

«Έχουμε ομιλίες, πρωτομές, μνημόσυνα, πορείες για τον "Ρέμπελο" Φύσσα, αλλά και για τον ομοφυλόφιλο και παρολίγον δολοφόνο Ζακ Κωστόπουλο» είχε γράψει. 

Με αναρτήσεις του, επιτίθεται και στην μητέρα του Παύλου Φύσσα. «Αυτή την ατραξιόν των δικαστηρίων και όχι μόνο τη μάνα του... Δημοκράτη Φύσσα θα τη μαζέψει κανένας? Ή μήπως θα κατέβει για βουλευτής και πρέπει να φαίνεται, λέω εγώ» είχε γράψει.

Πρόσφατα, επιτέθηκε ακόμη και στην Έλενα Παπαρίζου για δηλώσεις που έκανε σχετικά με το φύλο ταυτότητας. «Το ότι είσαι σούργελο όλοι το ξέρουμε, αλλά κατά βάθος ελπίζουμε να βρήκες τελικά φως στο...τούνελ».

Το «πέρασμα» από τα κόμματα

Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν γυρολόγο κομμάτων καθώς πολιτεύτηκε με την Πολιτική Άνοιξη το 1993, το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό το 2001, το Ριζοσπαστικό Εθνικό Συναγερμό τo 2010, αλλά ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ένωση Κεντρώων το 2019.

Αυτοί θα είναι οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης - Ποιοι μένουν εκτός

Ο ίδιος λέει ότι άλλαζε κόμματα γιατί ήταν σταθερός στις απόψεις του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top