Εκλογές 2023: Προβλήματα με εφορευτικές επιτροπές που… αγνοούνται 

Μόνο με τον δικαστικό αντιπρόσωπο διεξάγεται σε αρκετά τμήματα η ψηφοφορία

Εκλογές 2023: Μόνο με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και χωρίς εφορευτικές επιτροπές η διαδικασία σε αρκετά εκλογικά τμήματα (Video Action24)     

Με μεμονωμένα προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία σήμερα το πρωί.   

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι στη θέση τους, αλλά προβλήματα υπάρχουν με μέλη εφορευτικών επιτροπών που δεν εμφανίσθηκαν, σε αρκετά εκλογικά τμήματα, με αποτέλεσμα να διεξάγεται η ψηφοφορία μόνο με τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τον γραμματέα.    

Εκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες - Κλείνουν στις 7 μ.μ.

Σε εκλογικό τμήμα δικαστική αντιπρόσωπος πήρε τον άνδρα, το παιδί και τον ανιψιό της για «συμπαράσταση» όπως ανέφερε.  Συνήθως τα μέλη της εφορευτικής δεν έρχονται και προνόησα», είπε, σύμφωνα με τον τηλέοπτικό σταθμό Mega.  

Δικαστική αντιπρόσωπος πήγε με τον άνδρα, το παιδί και τον ανηψιό της σε εκλογικό τμήμα (video Mega)     

Μόνη της δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα

Σε εκλογικό τμήμα στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, παρά μόνο η δικαστική αντιπρόσωπος με τη γραμματέα της, όπως μετέδωσε το Action24.

Εκλογές: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η γενική δοκιμή για τα αποτελέσματα   

Πρόκειται για τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής στο 162ο τμήμα στο 1ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης, όπου από τις 7:00 π.μ. που άνοιξε το εκλογικό τμήμα, η δικαστική αντιπρόσωπος είναι μόνη της και δεν έχει εμφανιστεί η Εφορευτική Επιτροπή.

Εκλογές 2023: Πότε θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και οι σταυροί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top