Εκλογές 2023: Πότε θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα και οι σταυροί

Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά η εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών

Στις 20.30 θα γίνει η πρώτη επίσημη εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος για τις σημερινές εθνικές εκλογές, από το υπουργείο Εσωτερικών και τη Singular Logic, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star o Λάμπρος Δεμερτζής.  

Εκλογές 2023: Στο 31,52% η συμμετοχή έως τις 14:00

Ο λόγος της ταχύτερης εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος είναι ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εφοδιάσει με ειδικές συσκευές τύπου tablet τους δικαστικούς αντιπροσώπους, ώστε η διαβίβαση των αποτελεσμάτων να είναι πολύ πιο γρήγορη.      

Εκλογές 2023: Έτσι θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα 

Η εκτίμηση του αποτελέσματος, ως είθισται, θα επικαιροποιείται με την είσοδο νέων αποτελεσμάτων στο μηχανογραφικό σύστημα.   

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Πότε θα μάθουμε τους σταυρούς των υποψηφίων 

Μετά τις 22.00 αναμένεται να αρχίσει η μαζική ροή σταυροδοσίας στο μηχανογραφικό σύστημα,  ενώ γύρω στα μεσάνυχτα εκτιμάται να υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάταξη των υποψηφίων βουλευτών.

Εκλογές: Αυτή είναι η συσκευή που θα μεταδώσει γρήγορα τα αποτελέσματα    

Εκλογές 2023: Πότε θα βγουν τα Exit Polls    

Στις 19.00 ακριβώς θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα των exit polls στο 80% της Επικράτειας. Μεταξύ 19.45 - 20.00 θα παρουσιασθεί το αποτέλεσμα στο σύνολο, με επικαιροποίηση και σε αυτή την περίπτωση του αποτελέσματος.    
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top