Επαναληπτικές εκλογές: Ελεύθερα τα διόδια – Χωρίς χρέωση και σε Αττική Οδό

Ποιες ώρες θα είναι δωρεάν οι διελεύσεις

Διόδια

Δωρεάν θα είναι η διέλευση των οχημάτων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Ιουνίου, προκειμένου οι εκλογείς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, οι διελεύσεις των οχημάτων θα γίνονται παντού χωρίς χρέωση από τα ξημερώματα του Σαββάτου (00.00) έως μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου για τους ψηφοφόρους.

Ο Μητσοτάκης και η selfie με τις καλλονές στα Ιωάννινα

Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους προβλέπεται δωρεάν διελεύσεις από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. 

Για καφέ με Ρέμο και Τσαπατάκη στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Το μέτρο περιλαμβάνει και την Αττική Οδό.

Επιστρέφονται πινακίδες σε αυτοκίνητα και μηχανές λόγω εκλογών

Η διέλευση από τις λωρίδες με εισπράκτορα θα γίνεται ως συνήθως, καθώς οι μπάρες στα διόδια θα είναι σε λειτουργία. Για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί θα πρέπει να προσεγγίζουν τους σταθμούς διοδίων με τις συνήθεις χαμηλές ταχύτητες, ώστε να μπορούν να σταματήσουν, μέχρι ο εισπράκτορας να εκτελέσει την συναλλαγή με μηδενική χρέωση.

Επαναληπτικές εκλογές: Πώς μοιράζονται οι έδρες στην ενισχυμένη αναλογική

Όσοι διαθέτουν πομποδέκτες θα μπορούν να διέρχονται από τις ηλεκτρονικές λωρίδες, όπου αυτές είναι ανοικτές, επίσης χωρίς χρέωση. Θα πρέπει να μειώνουν σημαντικά την ταχύτητά τους προκειμένου να λειτουργεί ομαλά το αυτόματο άνοιγμα της μπάρας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top