Ναυάγιο Πύλος: Διαγράφηκε υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ για δηλώσεις του  

Μαρινάκης: Εκτός αξιακού πλαισίου της ΝΔ δηλώσεις μίσους και ρατσισμού   

Νέα Δημοκρατία γραφεία

Διαγράφηκε από τη ΝΔ μετά από απαξιωτικές δηλώσεις για τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Ανατολική Αττική, πρώην αστυνομικός και συνδικαλιστής, Σπήλιος Κρικέτος.      

Ναυάγιο Πύλος: Ευρωπαϊκό, όχι ελληνικό πρόβλημα δήλωσε ο ΓΓ ΟΗΕ στο Star! 

Ο κ. Κρικέτος μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Kontra υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι τα θύματα του ναυαγίου στην Πύλο «θα έκλεβαν», «δεν θα δούλευαν», «θα τριγυρνούσαν στην Ομόνοια και θα έμεναν σε μια γκαρσονιέρα 15 άτομα». Ανέφερε επίσης ότι οι πρόσφυγες «είναι σε κλοπές κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

Ναυάγιο Πύλος: Βαρύτατες κατηγορίες για τους 9 Αιγύπτιους διακινητές

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε συγκεκριμένα σχετικά με τη διαγραφή του κ. Κρικέτου:   

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο  υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».
 

Παύλος Μαρινάκης για Καϊλή: «Ρεσιτάλ υποκρισίας και θράσους από Ανδρουλάκη»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top