Λοβέρδος: Έχασα 100 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο

«Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα»

«Yπήρχαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο», είπε ο Γιάννης Λοβέρδος, περιγράφοντας το πώς έχασε 100 κιλά / Βίντεο: Alpha

Για το πώς έχασε τόσα κιλά, αλλά και το πώς κατάφερε να διατηρηθεί στα κιλά που είναι τώρα, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος.

«Τα έχασα μόνος μου, στην περίοδο των δύο καραντίνων. Έκανα φοβερή προσπάθεια, μόνος μου, με γυμναστική και αυστηρή διατροφή. Σε ενάμιση χρόνο τα έχασα, αλλά είναι δύσκολο να το διατηρήσεις», είπε μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha.

Γιάννης Λοβέρδος: «Είχα ξεπεράσει τα 200 κιλά. Δεν άντεχα το βάρος μου»

Όπως αποκάλυψε,  «υπήρχαν πάρα πολλές δύσκολες στιγμές. Πρέπει να έχεις κίνητρο. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με υποτιμά για την εμφάνισή μου».

Μητσοτάκης: «Ναι» σε debate με Τσίπρα εάν πάμε σε δεύτερες εκλογές

Ο κ. Λοβέρδος έχασε 100 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο. «Το θέμα είναι ότι τα έχω κρατήσει εδώ και 2 χρόνια. Λίγο πάνω, λίγο κάτω, δίνω συνεχή μάχη με τον εαυτό μου. Ο παχύσαρκος είναι αδικημένος από τη φύση. Είναι μιας μορφής ασθένεια», σημείωσε.

«Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα», είπε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος

«Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα», είπε ο υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος

ΕΝΦΙΑ: «Κούρεμα» 10% για κάθε ακίνητο που ασφαλίζεται για σεισμό ή πυρκαγιά

«Καλώ τους ανθρώπους να αντισταθούν στον ρατσισμό. Υπάρχει ρατσισμός εναντίον των χοντρών στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα όταν ακούω “α, ο χοντρός”, νομίζω ότι αναφέρονται σε εμένα. Σου αφήνει κάτι μέσα σου», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Τσίπρας: Δείχνουν πανικό οι προεκλογικές εξαγγελίες του Μητσοτάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής είπε πως η πολιτική είναι «ακριβό σπορ» και επεσήμανε πως ο ίδιος δεν κάνει συγκεντρώσεις γιατί δεν έχει χρήματα.

«Η κάθε συγκέντρωση κάνει 3-4.000 ευρώ. Δεν τα έχω για να κάνω», είπε.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top