«Λάδι στη φωτιά» της προεκλογικής κόντρας η υποψηφιότητα Αντώναρου

Διαφωνίες και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην βουλευτή της ΝΔ 

Λάδι στη φωτιά της πολιτικής αντιπαράθεσης έριξε η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Αντώναρου με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για «λούμπεν επιλογές στα ψηφοδέλτια»  έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Για προσβολή των προσώπων που συμμετέχουν σε αυτά τον κατηγόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δέχεται και εσωκομματικά πυρά για την επιλογή του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή.

Μητσοτάκης: Κλείνουν το «μάτι» στη Χρυσή Αυγή όσοι δεν ψηφίσουν    

Μητσοτάκης: Λούμπεν επιλογές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ   

Ο Κυριακος Μητσοτάκης χαρακτήρισε «για γέλια» κάποιες επιλογές στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υποψηφιότητα Αντώναρου και καυτηρίασε τις υποψηφιότητες του Νίκου Παππά μετά την καταδίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο και του Παύλου Πολάκη, που για λίγες ημέρες βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίων. 

Καταπέλτης για τον Νίκο Παππά το σκεπτικό του Ειδικού Δικαστηρίου 

«Περισσότερο σε «λούμπεν» ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 ο κ. Μητσοτάκης.

Διαδικτυακός καυγάς Αντώναρου- Χαρδαλιά: «Σοβαρευτείτε Ιδιώτη» 

Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης να ασχοληθεί με τα δικά του ψηφοδέλτια 

«Θα του προτείναμε να ασχοληθεί με τα ψηφοδέλτια του κόμματός του, που περιλαμβάνουν τον κ. Καραμανλή των Τεμπών, τον κ. Παπαθανάση των σβησμένων χρεών, τον κ. Καππάτο των πλειστηριασμών, τον κ. Χειμάρα των απευθείας αναθέσεων, τον κ. Αβραμόπουλο των αδιευκρίνιστων και άλλους σε μία λίστα που δεν έχει τελειωμό» απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, καλώντας τον κ. Μητσοτάκη να ασχοληθεί με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ   

Τσαπανίδου: «Eίναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ!»

«Συντροφικές αιχμές» για την υποψηφιότητα Αντώναρου  

Τις ενστάσεις του για την επιλογή Αντώναρου εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.  

«Αν ήμουνα εγώ ο μόνος που αποφασίζει για τα ψηφοδέλτια μπορεί η σύνθεση τους να ήταν κάπως διαφορετική» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης, ο οποίος ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος «να ακούσουν τα μηνύματα για τις παρουσίες ή τις απουσίες προκειμένου να κάνουν προσαρμογές».  

«Είναι ντροπή αυτό που κάνατε κ. Παπαδημούλη, διαγράψτε το»

«Καρφιά» και από το ΠΑΣΟΚ 

«Να συγχαρώ τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιλογή των ψηφοδελτίων» δήλωσε ειρωνικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζιος στον Σκάι και πρόσθεσε: «Να τον ρωτήσετε απλώς επειδή ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή ποιος πτώχευσε τη χώρα», 

Αιχμηρή ήταν πάντως η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Προσέξτε εσείς τι θα κάνετε με τον κ. Λοβέρδο και αφήστε τα άλλα».  

Ο ίδιος ο κ. Αντώναρος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να μπει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο»: «Να απαλλαγεί η χώρα από αυτή την αδιανόητα ανίκανη και βλαπτική για τα συμφέροντα όλων μας κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top