«Είναι ντροπή αυτό που κάνατε κ. Παπαδημούλη, διαγράψτε το»

Κόντρα προέδρου Επιτροπής PEGA με τον Δημήτρη Παπαδημούλη

Λέναερς - Παπαδημούλης

Σκληρή κόντρα για το θέμα των παρακολουθήσεων είχαν ο Jeroen Lenaers και ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου (PEGA) εγκάλεσε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση.

Ανδρουλάκης σε Εξεταστική: Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται

«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε στο twitter.

Τσίπρας: Πρωθυπουργός ξανά ο Μητσοτάκης μόνο αν συνεργαστεί με Βελόπουλο

O αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε δημοσιεύσει πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

Πρόεδρος ΑΔΑΕ στην Εξεταστική: Δεν εντοπίστηκαν ευρήματα παρακολουθήσεων   

Στο Λονδίνο ο Μητσοτάκης – Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της Μαρέβας

Ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Jeroen Lenaers, αποδοκίμασε αρχικά την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως η απόφαση που παρουσίασε ο κ. Παπαδημούλης να έχει εγκριθεί «ομόφωνα από το προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου», δεν αποτελεί, σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο παρά «ένα πολύ πρώιμο σχέδιο ατζέντας για εσωτερική χρήση, το οποίο δεν είχε καν κοινοποιηθεί στις πολιτικές ομάδες ή άλλους συνομιλητές».

«Είναι ντροπή που ένας αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μοιράζεται ένα τέτοιο εσωτερικό σχέδιο εγγράφου για εγχώριους πολιτικούς σκοπούς. Δεν έχουμε καν προσεγγίσει πιθανούς εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης για να μας συναντήσουν κατά τη διάρκεια της αποστολής μας και τώρα που αυτό έχει διαρρεύσει, θα επανεκτιμήσουμε πώς θα προχωρήσουμε στην αποστολή αυτή», έγραψε στη συνέχεια.

Ο κ. Παπαδημούλης είχε απαντήσει πως ντροπή είναι η συγκάλυψη: «Ντροπή κύριε Jeroen Lenaers είναι τα ψέματα και η συγκάλυψη. Όχι η αλήθεια! Το πρόγραμμα της επίσκεψης της PEGA στην Αθήνα για τις υποκλοπες το ετοιμάσατε εσείς με τους συντονιστές της PEGA! Εσείς το στείλατε στο Προεδρείο του Ευρωκοινοβουλίου για έγκριση της αποστολής. Όλα στο φως!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top