Ανδρουλάκης σε Εξεταστική: Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται

«Δεν μπορούν να υπάρχουν νησίδες ανομίας στη λειτουργία του κράτους»

Νίκος Ανδρουλάκης

«Ελάτε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα του παρακράτους», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, της απόπειρας παγίδευσης του κινητού με το κακόβουλο λογισμικό Predator και την ύπαρξη ευθυνών.

Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την κατάθεσή του και απαντώντας στους βουλευτές, φέρεται να ανέφερε: «Δεν κάμπτομαι ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου από τις άθλιες φήμες, που κυκλοφορούν συγκεκριμένοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί. Είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω τα πάντα στο φως της ημέρας και όχι στο σκοτάδι. Δεν φοβάμαι τίποτα. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Πυρά Ανδρουλάκη σε Στόλτενμπεργκ για Τουρκία: Σας ακούμε σαν Πόντιο Πιλάτο

«Θα δώσω αυτόν τον αγώνα μέχρι τέλους χωρίς να λογαριάζω το κόστος. Πήγα στη Δικαιοσύνη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ήρθα στην εξεταστική επιτροπή. Κινούμαι πάντα θεσμικά. 'Αλλοι κρύβονται από παντού. Είμαι εδώ για να σας θέσω ενώπιον των ευθυνών σας για τη φιλελεύθερη δημοκρατία. Ελάτε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα φαινόμενα του παρακράτους. Μην πάρετε την ευθύνη της συγκάλυψης πάνω σας. Μιλάω ως Έλληνας πολίτης, ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα νοσηρά φαινόμενα».

Ανδρουλάκης: Μητσοτάκης και Τσίπρας θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ

Τόνισε ακόμη πως «δεν μπορούν να υπάρχουν νησίδες ανομίας στη λειτουργία του κράτους. Η παρακολούθηση μου από την ΕΥΠ ήταν ακτινογραφία όλης της παράταξης μας».

 

Σπίρτζης: «Έδωσα νέα στοιχεία στον Εισαγγελέα για την παρακολούθησή μου» 

Απευθυνόμενος στα μέλη της πλειοψηφίας της Επιτροπής ανέφερε: «Ως Έλληνες βουλευτές αντί να αδράξτε την ευκαιρία και να θωρακίζετε τη δημοκρατία μας, αφήνετε να περάσουν άβρεχτοι και ανέλεγκτοι όσοι ευθύνονται για αυτή τη νοσηρή υπόθεση. Ανέμενα οι δημοκρατικές σας ευαισθησίες να σας οδηγήσουν σε ενδελεχή έρευνα της υπόθεσης. Αυτή έπρεπε να είναι η αγωνία σας. Η αγωνία της διαφάνειας. Η αγωνία μιας ισχυρής δημοκρατίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top