Διαδικτυακός καυγάς Αντώναρου- Χαρδαλιά: «Σοβαρευτείτε Ιδιώτη»

Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας

Νίκος Χαρδαλιάς

Διαδικτυακός καυγάς ξέσπασε, με αφορμή μια ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελου Αντώναρου στα social media κατά του Νίκου Χαρδαλιά, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Ενημέρωση Χαρδαλιά: Θα πάρουμε ό,τι μέτρο χρειαστεί για τον κορωνοϊό 

Ο κ. Αντώναρος την Τετάρτη 19 Αυγούστου, μέσω των social media επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά αναφέροντας ότι έχει το «απύθμενο θράσος» να «αποκαλεί την Ελλάδα "χώρα της φήμης και των fake news" και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες». «Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε με ανάρτησή του στο twitter στον Ευάγγελο Aντώναρο αποκαλώντάς τον «ιδιώτη» και καλώντας τον να σοβαρευτεί αμέσως.

«Προς: κο Ευάγγελο Αντώναρο, Ιδιώτη (και σε απάντηση των χυδαίων αναφορών του σε μένα) Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης…», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top