Τσαπανίδου: «Eίναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ!»

Αντιδράσεις για τoν ισχυρισμό ότι μια ήττα θα οφείλεται σε προπαγάνδα

«Τυχόν ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα σημαίνει νίκη της κυβερνητικής προπαγάνδας», λέει ενόψει των εκλογών η αξιωματική αντιπολίτευση προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ. 

Ψηφοδέλτια: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ 

«Η ήττα, ακόμη και με μικρή διαφορά, εμένα προσωπικά θα με στεναχωρήσει γιατί θα διαπιστώσω ότι έχει γίνει πολύ συστηματική προπαγάνδα από την κυβέρνηση να φοβηθεί ο κόσμος» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου η οποία πρόσθεσε, προκαλώντας «καταιγίδα» σχολίων στα social:media ότι... «είναι τόσο καλό το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»!  

Αυτή η δήλωση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από αντιδράσεις στα social media προκάλεσε και κόντρα κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Οικονόμου: στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι οι Έλληνες είναι χαζοί – ΤσαπανΊδου: θα καταλάβετε το βράδυ των εκλογών

«Στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες είναι χαζοί, ότι δεν καταλαβαίνουν, ότι κάποιος μπορεί να τους κοροϊδέψει» απάντησε ο κυβερνητικός Γιάννης Οικονόμου. «Εμείς δε θεωρούμε ότι οι Έλληνες πολίτες είναι μειωμένης αντίληψης» συμπλήρωσε.  

Η απάντηση του Γ. Οικονόμου στους ισχυρισμούς της Πόπης Τσαπανίδου

Η απάντηση του Γ. Οικονόμου στους ισχυρισμούς της Πόπης Τσαπανίδου

Γ. Οικονόμου στο Star: Η ΝΔ εγγυάται μεγάλη αύξηση μισθών την επόμενη 4ετία

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ: «Αλήθεια τώρα κύριε Οικονόμου; Οι πολίτες κατάλαβαν πολύ καλά τι εννοούσα. Εσείς και η προπαγανδιστική σας εκστρατεία κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα το καταλάβετε το βράδυ των εκλογών»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top