ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε με το «καλημέρα» υποψήφια στο Κιλκίς

Τα ονμόματα εκπλήξεις που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

To ρεπορτάζ της Ειρήνης Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον γνωστό μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά ανακοίνωσε για υποψήφιο δήμαρχο στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας. Όμως τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ κρύβουν εκπλήξεις.

Ο στόχος Μητσοτάκη να βάλει «φρένο» στις διαρροές προς τα δεξιά της ΝΔ

Τις πληροφορίες έχει η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατολική Αττική θα είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, επιβεβαιώνοντας έτσι τους ψιθύρους που ακούγονταν όλο το τελευταίο διάστημα για διαύλους επικοινωνίας του με την Κουμουνδούρου.

Στις υποψηφιότητες που ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ξεχωρίζουν στον νότιο τομέα ο Γιάννης Ματζουράνης, δικηγόρος του Νίκου Παππά στο Ειδικό δικαστήριο, ενώ και με τη «βούλα» πια υποψήφιος στα Χανιά θα ειναι ο Παύλος Πολάκης. 

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Απέσυρε την υποψηφιότητά της

Μόλις όμως ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια είχαμε μια παραίτηση. Η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε οτι αποσύρει την υποψηφιότητά της. 'Εβαζε όπως φαίνεται και εκείνη όρους «τύπου Πολάκη» για έτερο υποψήφιο που δεν ήθελε να είναι στα ψηφοδέλτια του νομού.

Η συμμετοχή σε αυτά είναι εθελοντική και οι αποφάσεις συλλογικές, απαντούσε με νόημα στη βουλευτή η Κουμουνδούρου.


Τσίπρας: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς

ΣΥΡΙΖΑ: Τα πρόσωπα που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές - «Tρίποντο» με Νίκο Παππά

O ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές θα επιχειρήσει να βάλει τρίποντο στηρίζοντας την υποψηφιότητα του διεθνούς μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να ηγηθεί μιας προσπάθειας με ευρύτερη αποδοχή. 

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε επίσης τη στήριξή του στον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και Νήσων Γιώργο Γαβρίλη για τον δήμο Πειραιά,
για τον δήμο της Πάτρας τον νυν πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Βασίλη Αϊβαλή, και τον επί 5 τετραετίες εκλεγμένο δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουριδη. 

Στη Λάρισα το νυν δήμαρχο εκλεγμενο με τον ΣΥΡΙΖΑ Απόστολο Καλογιάννη και για την πόλη του Αγρινίου τον δικηγόρο Δημήτρη Τραπεζιώτη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top