Κόντρα Κούγια και με τον Υπουργό Υγείας Πλεύρη για τον Ηλιάδη!    

Με αναφορά σε «Μαυρογιαλούρους» απάντησε ο δικηγόρος στον Υπουργό   

Η κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη στην υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, είχε και πολιτική συνέχεια, καθώς υπήρξε πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στον γνωστό δικηγόρο και τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη

Πάτρα: «Γιατί το παιδί, ενώ είναι ζωντανό, του ψύχει τον εγκέφαλο;»

Η Τασούλα Παπανικολάου μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τι ακριβώς έγινε αλλά και τι  σημαίνουν όλα αυτά, όταν βρεθούν αντιμέτωποι εκ νέου οι κύριοι Ηλιάδης και Κούγιας στην αίθουσα του δικαστηρίου. 

Πάτρα: Κόντρα Κούγια – Πλεύρη για τη μήνυση της κατηγορούμενης μητέρας!  

Χρησιμοποιώντας μάλιστα χαρακτηρισμούς ακόμα και για «Μαυρογιαλούρους», τις τελευταίες 24 ώρες  ο Υπουργός και ο Ποινικολόγος απαντούν ο ένας στον άλλο με tweet, ανακοινώσεις και δημόσιες δηλώσεις. 

Πάτρα: Έφυγε η μητέρα από την αίθουσα όταν είπε ο Ηλιάδης για το Μινχάουζεν

Η αρχή έγινε όταν  ο κ. Πλεύρης ενημερώνεται τι έχει συμβεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο,  με τις υπόνοιες του κ .Κούγια για εμπορία οργάνων Με ένα tweet έκανε σαφές ότι ο κ. Ηλιάδης έχει την απόλυτη στήριξη του.  

«Δωρίσαμε με αγάπη τα όργανα του παιδιού μας κι ο Κούγιας μιλά για εμπόριο»

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε σε tweet του ότι «εξυπακούεται ότι τους στηρίζουμε και στο έργο τους και στην προάσπιση της τιμής τους με κάθε έννομο μέσο. 

Θάνος Πλεύρης: Το tweet για τη στήριξη στον Ανδρέα Ηλιάδη

Θάνος Πλεύρης: Το tweet για τη στήριξη στον Ανδρέα Ηλιάδη    

Ο κ. Κούγιας απάντησε στον Θάνο Πλεύρη: «Θα ήθελα να συμβουλεύσω τον κύριο Πλεύρη ως δικηγόρος που επέλεξα αυτό το λειτούργημα αντί της πολιτικής, να είναι πολύ προσεκτικός, όταν εμμέσως απευθύνεται σε εμένα, και να μην καλύπτει ιατρούς». 

Κούγιας κατά Πλεύρη σε απόσπασμα ανακοίνωσης

Κούγιας κατά Πλεύρη σε απόσπασμα ανακοίνωσης 

«Φούντωσε» η κόντρα Κούγια - Πλεύρη μετά τη συνάντηση του Υπουργού Υγείας με τον Ηλιάδη   

Οι ανακοινώσεις είχαν πιο σκληρή γλώσσα σήμερα το πρωί  από την πλευρά του ποινικολόγου, μόλις έμαθε ότι ο κ. Ηλιαδης έχει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.  Εξέδωσε δύο ανακοινώσεις  βάζοντας στην υπόθεση και άρωμα εκλογών. 

Είναι χαρακτηριστικό ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Α. Κούγια: «Καλό είναι να δημιουργούμε εντυπώσεις ενόψει των εκλογών, αλλά όταν έχουμε τελειώσει τη Νομική απαγορεύεται να μεταβληθούμε σε Μαυρογιαλούρους».

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες εβδομάδες  που δημιουργείται τεταμένο κλίμα ανάμεσα  στον κ. Κούγια και τον Υπουργό Υγείας. Αιτία της πρώτης σύγκρουσης ήταν το γεγονός ότι οι γιατροί από το Καραμανδάνειο ζήτησαν τη στήριξη του Υπουργού με αφορμή την δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top