Δρομολόγια τρένων: Πότε και πώς θα ξεκινήσουν πάλι 

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση σιδηροδρομικών – Γεραπετρίτη  

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών η συνάντηση της Ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών με τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο σε θέματα Μεταφορών, Γιώργο Γεραπετρίτη. Μοναδικό θέμα συζήτησης ήταν το πότε θα ξαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.  

Συνάντηση Γεραπετρίτη με τους εργαζόμενους στα τρένα

Ο Άρης Λάμπος μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το Υπουργείο, τις τελευταίες πληροφορίες για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση. 

Τέμπη: Το σύνολο των συμβάσεων με τη Hellenic Train ζητά ο Τσίπρας   

Πώς θα ξεκινήσουν πάλι τα δρομολόγια  

Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος του Star, το δύσκολο είναι να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στον σιδηρόδρομο. Για τον λόγο αυτό, το άνοιγμα εκτιμάται ότι θα γίνει σταδιακά, χωρίς να  υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία ακόμη.  Είναι γνωστό πάντως ότι  η κατ’ αρχήν  πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα δρομολόγια,  ει δυνατόν, μέχρι τα τέλη Μαρτίου.     

Πρώτα όμως θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια στις εμπορικές αμαξοστοιχίες και στον προαστιακό και στη συνέχεια τα υπεραστικά δρομολόγια. 

Κύκλοι των μηχανοδηγών αναφέρουν ότι ορισμένες από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι προς τη διοίκηση της Hellenic Train για την ασφαλή μετακίνηση, είναι να προστεθούν μηχανοδηγοί και συνοδοί σε όλα τα δρομολόγια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top