Μετά το Πάσχα οι εκλογές – Τι είπε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς

Τέμπη: Την επόμενη εβδομάδα η στήριξη των οικογενειών των θυμάτων

Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα, έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός φέρεται να τόνισε στους υπουργούς πως προηγείται το κυβερνητικό έργο από τις ανακοινώσεις για εκλογές. 

Τέμπη: Καμία νύξη για τη διεξαγωγή των εκλογών - Τα πιθανότερα σενάρια

Όπως φέρεται να είπε, το κυβερνητικό έργο πρέπει να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς τις επόμενες εβδομάδες, καθώς θα πρέπει να πάνε στη Βουλή περίπου 10 νομοσχέδια.

Μητσοτάκης: Αναλαμβάνω την ευθύνη – Ζητώ δημόσια συγγνώμη και πάλι

Το κυβερνητικό έργο πρέπει να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς τις επόμενες εβδομάδες, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς της κυβέρνησης

Το κυβερνητικό έργο πρέπει να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς τις επόμενες εβδομάδες, είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στους υπουργούς της κυβέρνησης

Υπενθυμίζεται πως πριν γίνει το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι πληροφορίες ήθελαν την προκήρυξη των εκλογών να έχει «κλειδώσει» για την Παρασκευή 10 Μαρτίου και η πρώτη προσφυγή στις κάλπες να γίνεται την Κυριακή 9 Απριλίου.

Tέμπη: «Συγγνώμη από φονιάδες δε θέλω», ξεσπά ο πατέρας του Δημήτρη

Ο πρωθυπουργός είπε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί η στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων με σεμνό τρόπο. 

Τέμπη: Ποινικές διώξεις εναντίον του επιθεώρητη και δύο σταθμαρχών

Ζήτησε επίσης, από όλους τους υπουργούς να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά υπογράμμισε πως αυτό πρέπει να γίνει με ενσυναίσθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης. 

 

Τέμπη: «Δάγκωνα γυαλιά, το αίμα έτρεχε ποτάμι»

Σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις για τον κατώτατο μισθό, μεταφέρονται προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Σημειώνεται πως οι ανακοινώσεις θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα, ωστόσο από την πλευρά της κυβέρνησης δεν θέλουν να δημιουργηθεί σε καμία περίπτωση η αίσθηση ότι προχωρά σε ανακοινώσεις για να αλλάξει την ατζέντα.

Ποια επιδόματα αυξάνονται μαζί με τον κατώτατο μισθό

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top