Σύγκρουση τρένων: O Kυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει στον τόπο της τραγωδίας

Στη Λάρισα Σακελλαροπούλου και κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

Μαρτυρία επιβάτη της αμαξοστοιχίας στο ΟΡΕΝ

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου σιδηροδρομικό δυστύχημα στέρησε τη ζωή σε 35 ανθρώπους. Αρκετοί είναι και οι αγνοούμενοι, ενώ τουλάχιστον 85 άτομα έχουν τραυματιστεί, μετά τη σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία.

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: Στους 32 οι νεκροί, πάνω από 85 οι τραυματίες

Ο Πρωθυπουργός ήταν στο Μέγαρο Μαξίμου όλο το βράδυ και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί σε λίγη ώρα στον τόπο του δυστυχήματος. Καθοδόν για τη Λάρισα είναι και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπως και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

O τόπος της τραγωδίας στα Τέμπη/ INTIME

O τόπος της τραγωδίας στα Τέμπη/ INTIME

«Συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη. Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και συμπαράσταση στους τραυματίες» σημείωσε σε ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, στο σημείο θα μεταβεί ο Νίκος Παππάς. 

Στα Τέμπη μεταβαίνει ακόμη ο Νίκος Ανδρουλάκης, μαζί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο απο τον Γραμματέα Κ.Π.Ε, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τη Γραμματέα της Κ.Ο. Ευαγγελία Λιακούλη και τους αρμόδιους Τομεάρχες Μεταφορών μεταβαίνει επίσης στα Τέμπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top