Συντετριμμένος ο Μητσοτάκης από τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

Το μήνυμα που έστειλε στα παιδιά του άτυχου βουλευτή Χανίων της ΝΔ

Όσα είπε σήμερα στη Βουλή ο Κώστας Τασούλας για την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη

Τη θλίψη του για τον θάνατο του βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Μανούσου Βολουδάκη, εξέφρασε με δημόσια ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.

Πέθανε ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης

«Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή μου από την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη», έγραψε στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απευθυνόμενος στα παιδιά του είπε «να θυμάστε πάντα τον πατέρα σας και να είστε περήφανοι γι’ αυτόν».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πρωθυπουργού για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

«Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή μου από την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη. Του καλού φίλου και συνεργάτη, αλλά και αγαπημένου συμπατριώτη και πιστού συμμαχητή μου στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Μανούσος αφήνει ένα αποτύπωμα ποιότητας σε όλη τη διαδρομή του. Ως βουλευτής, ως οικονομολόγος, ως Χανιώτης. Ενώ η δημόσια ζωή τού οφείλει πολλά, καθώς ως υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πολέμησε γενναία τη γραφειοκρατία.

O βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης- ΙΝΤΙΜΕ

O βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Μανούσος Βολουδάκης- ΙΝΤΙΜΕ

Η κυβέρνηση και η παράταξη θρηνούν για τον τόσο πρόωρο χαμό του. Η σκέψη μας είναι, τώρα, στην οικογένειά του. Στην αγαπημένη του Σέβη και στα τρία τους παιδιά. Δάφνη, Σήφη και Γιώργο, να θυμάστε πάντα τον πατέρα σας. Και να είστε περήφανοι γι’ αυτόν».

Ο Μανούσος Βολουδάκης είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στον πνεύμονα. Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευτόταν τις τελευταίες δέκα μέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top