Τσίπρας: «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης» το δίλημμα των εκλογών!  

Μετωπική σύγκρουση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση, προτού καν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε για «πεζοδρομιακή δημοκρατία» του Αλέξη Τσίπρα και επιστροφή στην εποχή της πλατείας (σ.σ. των «αγανακτισμένων»).        

Επίθεση Βαρεμένου στην Καραμανλή: Της άρπαξε χαρτί και της το πέταξε πίσω

«Το δίλημμα που σήμερα θέτουμε στον ελληνικό λαό «δημοκρατία ή εκτροπή», στην πράξη και στην κάλπη θα είναι «δημοκρατία ή Μητσοτάκης» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το Περιστέρι. «Ας σταματήσει λοιπόν να μιλάει για σταθερότητα ο βασικός παράγοντας και παραγωγός της αστάθειας  ο πρωθυπουργός των υποκλοπών των ανισοτήτων και της εκτροπής» πρόσθεσε. 

 Αποχή ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Μετωπική σύγκρουση κορυφής  

«Έχουμε κοινοβουλευτική και όχι «πεζοδρομιακή» δημοκρατία, αλλά φαίνεται ότι ορισμένες κακές συνήθειες της αντιπολίτευσης δεν αλλάζουν» απάντησε από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: επιστροφή ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό της πλατείας     

Οικονόμου: Ο Τσίπρας είναι ο εκφραστής του «τραμπισμού αλα γκρέκα» 
 

Απαντώντας στη σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε:   

«Ως γνήσιος εκφραστής του τραμπισμού αλα γκρέκα εισήγαγε μια πρόταση ριζικής αμφισβήτησης και βαριάς υποβάθμισης των θεσμικών πυλώνων της Ελληνικής Δημοκρατίας». 

Η απάντηση Γ. Οικονόμου στον Α. Τσίπρα     

Η απάντηση Γ. Οικονόμου στον Α. Τσίπρα  

Καβγάς στον δρόμο προς την κάλπη 

Στην απάντηση του πρωθυπουργού στον Α. Τσίπρα αντέδρασε με τη σειρά της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η οποία  υποστήριξε μιλώντας στον Real Fm ότι «ρίχνουν τη λάσπη στον ανεμιστήρα και αρχίζουν να μιλούνε για τον ΣΥΡΙΖΑ και για την πεζοδρομιακή του δημοκρατία αντί να δώσουν απαντήσεις στο ποιοι παρακολουθούνται, γιατί παρακολουθούνται, τι ακριβώς συμβαίνει».  

«Εν ονόματι της »δημοκρατίας» ο κύριος Τσίπρας ασκείται σε επικίνδυνο για τη Δημοκρατία λαϊκισμό» ανέφερε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Best της Πελοποννήσου.  

«Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική επιβίωση του κυρίου Τσίπρα ή του κυρίου Μητσοτάκη, οι πολίτες ενδιαφέρονται για τα προβλήματα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος. 

Κριτική και στους δύο «μονομάχους» άσκησαν πάντως τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα της αντιπολίτευσης (ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΜέΡΑ25).  
    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top