Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν η ΠτΔ και παιδιά του Χατζηκυριάκειου

Γιορτινό κλίμα στο Προεδρικό Μέγαρο

Χριστουγεννιάτικο δέντρο Προεδρικό Μέγαρο
Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (φωτογραφία Γραφείο Τύπου Προεδρίας της Δημοκρατίας)   

Σε γιορτινό κλίμα και παρέα με παιδιά από το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στόλισε σήμερα το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Προεδρικού Μεγάρου.

Στο πιλοτήριο Ραφάλ η K. Σακελλαροπούλου στην Τανάγρα  

Πρόκειται για το δέντρο που δεσπόζει κάθε χρόνο στους εορτασμούς των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Προεδρία, καθώς δίπλα του η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχεται μικρούς μαθητές, χορωδίες και συλλόγους απ΄όλη την Ελλάδα για τις καθιερωμένες ευχές και τα παραδοσιακά κάλαντα.

Στολίστηκε το υπέρλαμπρο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα!

Οι μικροί επισκέπτες ενθουσιάστηκαν τόσο από τη διαδικασία του στολισμού, όσο και από το Προεδρικό Μέγαρο, ενώ δεν έλειψαν και οι ερωτήσεις προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ιστορία του κτιρίου και τους ενοίκους του.

Προεδρικό Μέγαρο: Όσα έγιναν στο δείπνο για το βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας

Η κυρία Σακελλαροπούλου, αφού απάντησε στις ερωτήσεις, τους ξενάγησε στο Προεδρικό Μέγαρο και τους προσέφερε δώρα για την πολύτιμη συμβολή τους. Στη συνέχεια τα παιδιά απόλαυσαν τον μπουφέ με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, που είχε στηθεί προς τιμήν τους και αντάλλαξαν ευχές με την Πρόεδρο εν όψει των εορτών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top