Ερντογάν: Ο Μητσοτάκης ζητά την βοήθεια των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας!  

Νέες απειλές κατά Ελλάδας: Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειάζεται   

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Νέα επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δύο ημέρες πριν τη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, στην Πράγα στο πλαίσιο της Άτυπης Συνόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  

Πράγα: Πόσο εφικτό είναι να συναντηθούν Μητσοτάκης – Ερντογάν     

Παράλληλα διατύπωσε νέες απειλές κατά της χώρας μας, την ώρα που η Τουρκία ενισχύει τη Στρατιά του Αιγαίου, απέναντι από τα ελληνικά νησιά.      

Τουρκία: Αυξάνει τη δύναμη της Στρατιάς του Αιγαίου – Απειλεί τα νησιά!  

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν, συνεχίζοντας την τακτική των τουρκικών προκλήσεων, κατά την ομιλία του σε  τελετή απονομής βραβείων έδωσε συνέχεια στα fake news κατά της Ελλάδας, λέγοντας: 

Μητσοτάκης για Τουρκία: Η γεωγραφία δεν αλλάζει, η ιστορία δεν ξαναγράφεται

«Παρακολουθούμε ότι τα ελληνικά πλοία θάβουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο. Ακούγεται η φωνή του κόσμου; Όχι. Εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των μουσουλμάνων μας. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζητά βοήθεια από τις ΗΠΑ. Για ποιο πράγμα ζητά βοήθεια; Εναντίον της Τουρκίας. Ό,τι κι αν κάνετε, θα κάνουμε πάντα ό,τι χρειάζεται και είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε».

Μητσοτάκης: Στα «γενέθλια» της ΝΔ στην Πειραιώς με… προεκλογικές ζυμώσεις

Να σημειωθεί ότι επίθεση εξαπέλυσε πρόσφατα και ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος Ομέρ Τσελίκ στον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.    

Ελληνοτουρκικά: Πρωτοφανής επίθεση Τσελίκ στον Δένδια!  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top