Μητσοτάκης: Στα «γενέθλια» της ΝΔ στην Πειραιώς με… προεκλογικές ζυμώσεις

Οι οδηγίες προς βουλευτές και υπουργούς να είναι «μετρημένοι»  

Μηνύματα για μετριοπάθεια στην τελική ευθεία προς τις κάλπες, έστειλε σε βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί με βουλευτές και κομματικά στελέχη στα γραφεία της οδού Πειραιώς, με αφορμή τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας. 

Μητσοτάκης για Τουρκία: Η γεωγραφία δεν αλλάζει, η ιστορία δεν ξαναγράφεται 

Όπως μετέδωσε ο πολιτικό συντάκτης του Star Γιώργος Ευγενίδης, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ βρίσκονται πάνω από 400 στελέχη του κόμματος, βουλευτές και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, οι οποίοι συζητούν σε χαλαρό κλίμα, για προεκλογική ζύμωση, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες. 

Ο Κ. Μητσοτάκης στα γραφεία της ΝΔ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος

Ο Κ. Μητσοτάκης στα γραφεία της ΝΔ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος 

Αυτό ήταν άλλωστε και το πνεύμα της συζήτησης που έγινε για περίπου 3 ώρες στη συνεδρίαση της Κ.Ο. το πρωί, επίσης σε καλό κλίμα. 

Μητσοτάκης:  Να είμαστε μετρημένοι, γιατί ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος

Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, ζήτησε από τους βουλευτές του να είναι μετρημένοι στον τρόπο που επικοινωνούν με τους πολίτες, γιατί οι συγκυρίες είναι δύσκολες και ο χειμώνας που έρχεται σκληρός. Να επιδεικνύουν, δηλαδή, σεμνότητα τα γαλάζια στελέχη, ώστε οι πολίτες να μην εισπράττουν αλαζονεία παρά τις επιτυχίες της κυβέρνησης, όπως είπε. 

Το βίντεο της ΝΔ για τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της

 

Επέτειος ίδρυσης ΝΔ: Στην Πειραιώς ο Κ. Μητσοτάκης με βουλευτές και στελέχη

Επέτειος ίδρυσης ΝΔ: Στην Πειραιώς ο Κ. Μητσοτάκης με βουλευτές και στελέχη  

 

Συστάσεις Μητσοτάκη σε βουλευτές και υπουργούς για μετριοπάθεια ως τις εκλογές 

Επειδή, όμως, το έθεσαν και βουλευτές μέσα στην Κ.Ο. ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε και τους Υπουργούς να δείξουν αυτοσυγκράτηση και ουσιαστικά να μην εκμεταλλεύονται την κυβερνητική τους θέση για να κάνουν προεκλογικό αγώνα. Ο Πρωθυπουργός τέλος, στάθηκε στην ανάγκη για καλό αποτέλεσμα από την πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής, μιλώντας για «ψήφους που κερδίζονται με αίμα». 

Πράγα: Πόσο εφικτό είναι να συναντηθούν Μητσοτάκης – Ερντογάν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top