ΣΥΡΙΖΑ: Μετά το «απάτη pass» ήρθε το «απάτη για όλους» 

«Εξαπάτηση» χαρακτηρίζει τις εξαγγελίες για το «τουρισμός για όλους»   

Κριτική στις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» άσκησε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 

Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάστηκαν οι δικαιούχοι και τα voucher

Όπως υποστηρίζει, «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα διπλασιασμό των δικαιούχων voucher για το πρόγραμμα "Τουρισμός για όλους". Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για διπλή εξαπάτηση των πολιτών».

Τουρισμός για Όλους: Πώς θα προκύψουν οι νέοι 200.000 δικαιούχοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται επίσης στην ανακοίνωσή του: 

Στην Πρέβεζα και στον αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης ο Μητσοτάκης 

«Στην αρχή ανακοίνωσε αύξηση του ποσού από τα 120 σε 150 ευρώ για όλη την οικογένεια, ενώ μέχρι πρότινος λαμβάνονταν υπόψιν τα εξαρτημένα από τον δικαιούχο μέλη της οικογένειας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μείωση του ποσού από 180 έως 330 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια. Τόσο γενναιόδωρος είναι απέναντι στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ούτε για λίγες ημέρες διακοπών. Σήμερα μετά την κατακραυγή από τους πολίτες και τους επιχειρηματίες του τουρισμού, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό των δικαιούχων, αλλά από τον Σεπτέμβριο! Μάλλον πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι οι Έλληνες κάνουν διακοπές όλο τον χρόνο όπως ο ίδιος».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Μετά το "απάτη pass" για τους λογαριασμούς του ρεύματος ήρθε το "απάτη για όλους" στον τουρισμό. Ένας πρωθυπουργός της εξαπάτησης την ώρα που χρειάζονται γενναία μέτρα στήριξης της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top