Τουρισμός για Όλους: Πώς θα προκύψουν οι νέοι 200.000 δικαιούχοι

Μέχρι πότε ισχύουν τα voucher για την επιδότηση διακοπών

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μέχρι τον Ιούνιο του 2023 θα μπορούν να εξαργυρωθούν τα νέα ψηφιακά vouchers, 200.000 στο σύνολο, μετά τον διπλασιασμό των δικαιούχων, που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Πρέβεζα.

Οι νέοι δικαιούχοι θα προκύψουν από τους πολίτες που ήδη έχουν υποβάλλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουνίου.

Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάστηκαν οι δικαιούχοι και τα voucher

Η πρώτη κλήρωση, για τους 200.000 δικαιούχους θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα γίνει νέα κλήρωση ανάμεσα σε αυτούς που δεν κληρώθηκαν στην πρώτη κλήρωση, ώστε να προκύψουν και οι επιπλέον 200.000 δικαιούχοι.

Καλοκαιρινές διακοπές

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση διακοπών με ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ ή 200 ευρώ για ΑμΕΑ / Pixabay

Μητσοτάκης από Αμφιλοχία: Η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προβλέπει επιδότηση διακοπών με ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ ή 200 ευρώ για ΑμΕΑ.

North Evia-Samos Pass: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τα voucher έως 200 ευρώ

«Το νέο πρόγραμμα επιβεβαιώνει στην πράξη τη δέσμευση της κυβέρνησης για ενίσχυση των πληττόμενων νοικοκυριών από την εισαγόμενη ενεργειακή και πληθωριστική κρίση και εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό του υπουργείου Τουρισμού για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού», αναφέρει - μεταξύ άλλων - η ανακοίνωση.

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα

«Με απόφαση του πρωθυπουργού, οι δικαιούχοι του προγράμματος για το 2022 αυξάνονται πλέον στις 400.000, σε μία ακόμη έμπρακτη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας, των επαγγελματιών και των εργαζομένων του τουριστικού κλάδου. Με αυτόν τον τρόπο παράλληλα ενισχύουμε την προσπάθειά μας για επέκταση της τουριστικής περιόδου, για την τόνωση του χειμερινού τουρισμού, για το city break, για τουρισμό όλο το χρόνο», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Αλλάζω συσκευή: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιδότηση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top