Τουρισμός για Όλους: Διπλασιάστηκαν οι δικαιούχοι και τα voucher

Επιπλέον 200.000 επιδοτήσεις, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιπλέον 200.000 δικαιούχοι θα μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα για επιδότηση διακοπών «Τουρισμός για Όλους».

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πρέβεζα, όπου κάνει περιοδεία, ανακοίνωσε πως διπλασιάζονται τα κονδύλια του προγράμματος.

Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα

Εγκαινιάζει την παράκαμψη της Αμφιλοχίας ο Μητσοτάκης

Έτσι, θα δοθούν επιπλέον 30 εκατομμύρια ευρώ για να καλυφθούν και οι επιπλέον δικαιούχοι.

North Evia-Samos Pass: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για τα voucher έως 200 ευρώ

«Ακόμη 200.000 συμπολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση για να κάνουν τις διακοπές τους. Το βλέμμα μας βρίσκεται πάντα στους αδύναμους. Η Νέα Δημοκρατία, η παράταξη που δεν έχει ταξικό πρόσημο, εργάζεται για την ευημερία όλων των Ελλήνων», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον κόμβο της Αμφιλοχίας

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε από την Πρέβεζα τον διπλασιασμό των δικαιούχων του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους» / Eurokinissi

Αλλάζω συσκευή: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιδότηση

Η επιδότηση αφορά κουπόνι 150 ευρώ ή 200 ευρώ για ΑμΕΑ για τις διακοπές. Επισημαίνεται ότι στις αιτήσεις δεν τηρείται χρονική προτεραιότητα, ενώ οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα αναδειχθούν με ηλεκτρονική κλήρωση, μεταξύ των δικαιούχων που θα έχουν υποβάλει αίτηση.

Επεκτείνεται και για τον Ιούνιο το Power Pass

Υπενθυμίζεται ότι με το νέο «Τουρισμός για Όλους» σε κάθε δικαιούχο παρέχεται μία άυλη, ψηφιακή, προπληρωμένη κάρτα, στην οποία έχει πιστωθεί το ποσό της επιδότησης και την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν.

Ο διπλασιασμός των δικαιούχων έχει κι έναν επιπλέον στόχο που δεν είναι άλλος από την επέκταση της τουριστικής περιόδου, όπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού, οι δικαιούχοι του προγράμματος για το 2022 αυξάνονται πλέον στις 400.000, σε μία ακόμη έμπρακτη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένειας, των επαγγελματιών και των εργαζομένων του τουριστικού κλάδου. Με αυτόν τον τρόπο παράλληλα ενισχύουμε την προσπάθειά μας για επέκταση της τουριστικής περιόδου, για την τόνωση του χειμερινού τουρισμού, για το city break, για τουρισμό όλο το χρόνο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top