Ανησυχία στην Τουρκία για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν

Τους ενοχλεί η συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ και απειλούν με απάντηση Ερντογάν  

«Πονοκέφαλο»  έχουν προκαλέσει στην Τουρκία η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον και η στρατηγική συνεργασία Ελλάδος - Ηνωμένων Πολιτειών. 

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα επέστρεψε» το μήνυμα της επίσκεψης στις ΗΠΑ

Όπως μετέδωσε από το υπουργείο Εξωτερικών η διπλωματική συντάκτρια του Star Κατερίνα Τσαμούρη, η οποία έχει καταγράψει τις πρώτες αντιδράσεις της γείτονος, τους  Τούρκους τους ενοχλούν τα πάντα! Kαι δεν το κρύβουν… 

Η συνάντηση Μπάιντεν-Μητσοτάκη, οι αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα, οι θέσεις του Κογκρέσου, όλο το πλέγμα των στενών σχέσεων Ελλάδας η ΗΠΑ τους ενοχλεί. 

Απειλεί με βέτο το ΝΑΤΟ ο Ερντογάν για Φινλανδία - Αιχμές για την Ελλάδα  

Εμμονή με την Ελλάδα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών της Τουρκίας!  

Χαρακτηριστικό είναι ότι κάνουν ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών τους σταθμών και σε ώρα prime time τηλεθέασης στηλιτεύουν τη στάση βουλευτών ελληνικής καταγωγής στο Κογκρέσο που λένε «όχι»  στον εκσυγχρονισμό των Τουρκικών F-16. Τους κατηγορούν για προπαγάνδα, προφανώς γιατί τους «χαλάνε» τα σχέδια. 

Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο: Τι θα πει στον Μπάιντεν

Στην Τουρκία φαντάζονταν ότι θα «εξαργύρωναν» τον διαμεσολαβητικό ρόλο τους στο Ουκρανικό επαναπροσεγγίζοντας τις ΗΠΑ κι αντ' αυτού βλέπουν τον Έλληνα Πρωθυπουργό  να πηγαίνει στην Ουάσιγκτον! Γι' αυτό και απειλούν με «απάντηση» Ερντογάν αμέσως μετά το αποψινό τετ-α-τετ Μπάιντεν-Μητσοτάκη και την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. 

ΥΠΕΞ ΝΑΤΟ: Μοναδική παραφωνία η Τουρκία για Φινλανδία – Σουηδία   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top