Γιατί έλειπαν από τη Βουλή οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ όταν ανέβηκε ο Μητσοτάκης

Οι αιχμές του πρωθυπουργού και η απάντηση Σκανδαλίδη

Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής έλειπαν κατά την έναρξη της ομιλίας του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης «Δουλειές Ξανά», κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο κ. Μητσοτάκης.

«Μου κάνει εντύπωση η περιορισμένη συμμετοχή συναδέλφων της αντιπολίτευσης σε ένα νομοσχέδιο που έχει ξεχωριστή σημασία. Μάλιστα δεν βλέπω κανέναν συνάδελφο από το ΚΙΝΑΛ, ίσως θα πίστευε κανείς ότι το ΚΙΝΑΛ έχει προσυνεδριακές διαδικασίες και ετοιμάζονται για το επόμενο Σαββατοκύριακο» είπε ο πρωθυπουργός.

Εξήγηση για το περιστατικό έδωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, λίγη ώρα μετά.

Μητσοτάκης: Σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου

«Πληροφορήθηκα ότι ο πρωθυπουργός με την έναρξη της ομιλίας του σήμερα στη Βουλή με αφορμή το συζητούμενο νομοσχέδιο, επεσήμανε δεικτικά ότι κανένας εκ των βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής δεν ήταν παρών στην αίθουσα. Επειδή πολλά site αναπαράγουν τη συγκεκριμένη παρατήρηση του πρωθυπουργού, διευκρινίζουμε ότι πραγματοποιούσαμε Συντονιστικό Συμβούλιο της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, το οποίο μάλιστα διακόψαμε μόλις ανέβηκε στο βήμα ο Πρωθυπουργός και κατεβήκαμε στην αίθουσα. Είναι λυπηρό και απαράδεκτο για τον κ Μητσοτάκη να μετέρχεται τέτοιων μεθόδων που υποβαθμίζουν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δηλαδή, δεν ήταν όντως παρόντες κατά την έναρξη της ομιλία του πρωθυπουργού, ωστόσο εντός των επομένων λεπτών εισήλθαν στην αίθουσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top