Το Facebook έκλεισε τον λογαριασμό του Πολάκη αλλά συνεχίζει στο twitter!

Γεωργιάδης: Αγωγή σε όποιον με εμπλέξει με Novartis – Δρίτσας: Κάντε το

Το Facebook έκλεισε τον λογαριασμό του Παύλου Πολάκη, αλλά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε τρόπο να συνεχίσει τον καβγά, αυτή τη φορά μέσω twitter. 

«Χαμός» πάλι με τον Πολάκη στη Βουλή: Του έκλεισαν τα μικρόφωνα! 

To Facebook μπλόκαρε συγκεκριμένα τον λογαριασμό του για 29 μέρες μετά από δημοσιεύσεις όπως αυτή με το «πουλί» της Χούντας»,  ως σχόλιο επειδή του έκλεισαν το μικρόφωνο στη Βουλή, στο γνωστό επεισόδιο της Δευτέρας. 

Όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός, βρήκε άλλο τρόπο και μέσω των φίλων του στο Facebook, έδωσε ραντεβού στο twitter. 

«Έλα καλημέρα, συνεχίζουμε!», «Να τα λεφτά Γεωργιάδη! Τα βρήκαν αλλά έκαναν πως δεν τα είδαν και σε αρχειοθέτησαν…»  μερικές από τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις.  

Στο twitter συνεχίζει την αντιπαράθεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης μετά το κλείσιμο του λογαριασμού του από το facebook  

«Έβαλε σήμερα ο Τσίπρας όλη την υπόγα του διαδικτύου να με παρουσιάσει ένοχο και δε ντρέπεται!» σχολίασε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, για όσα του καταμαρτυρούν στα social media. 

Aποκάλυψη Star για υπόθεση Novartis: Η πράξη αρχειοθέτησης για Γεωργιάδη

Συνεχίζεται ο καβγάς Πολάκη – Γεωργιάδη:  «Τσίγκινο σωβρακάκι» ή «τσίγκινο κράνος»; 

Ο καβγάς συνεχίζεται και για το επεισόδιο στο κυλικείο της Βουλής, όπου λίγο έλλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Άδωνις για επεισόδιο με Πολάκη: Μου είπε να φορέσω τσίγκινο σωβρακάκι

«Ήρθε εκεί που καθόμουνα με χτύπησε στην πλάτη και μου λέει την Τρίτη θα έρθω να μιλήσω στον αναπτυξιακό για τη Novartis και να φορας τσίγκινο σωβρακάκι» δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης στον Σκάι 100,33 ότι του είπε ο Π. Πολάκης, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει τη δική του εκδοχή μιλώντας στο Kontra Channel:     

«Aυτό που είπα ήταν «θα στα πω αύριο αυτά, ένα, δύο, τρία,  τέσσερα και να φοράς τσίγκινο…  εννοούσα κράνος,  πώς πήγε το μυαλό σας εκεί,  αν είναι δυνατόν…».  

Ξέσπασμα Α. Γεωργιάδη για τις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε ξανά στη Βουλή ολόκληρο το πόρισμα μετά τις αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ που τον εγκαλεί ότι «μια σελίδα παράπεσε». 

«Από την αρχή ο μόνος σας στόχος ήταν να με καταστρέψετε,  δε σας ενδιέφερε ποτέ η αθωότητά μου» υποστήριξε και προειδοποίησε: 

«Όποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθήσει να με παρουσιάζει ως ύποπτο ή ένοχο για τη Novartis, θα κάνω κατ’ ευθείαν αγωγή». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας σήκωσε το γάντι πάντως, απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης: «Σας προκαλώ να το κάνετε… Μη διεκδικείτε το νόμπελ της διαστρέβλωσης». 

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης από  την πλευρά του ζήτησε έρευνα για πληρωμές επί υπουργίας Παύλου Πολάκη στον ΕΟΔΥ, με την ένδειξη «με εντολή αναπληρωτή Υπουργού»  στα τιμολόγια.

ΕΟΔΥ: Εντολή Πλεύρη να ερευνηθούν απευθείας αναθέσεις επί υπουργίας Πολάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top