Aποκάλυψη Star για υπόθεση Novartis: Η πράξη αρχειοθέτησης για Γεωργιάδη

Εισαγγελέας για Α. Γεωργιάδη: Ή δεν δωροδοκήθηκε ή δεν το κατάλαβε

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε την απόφαση αρχειοθέτησης από τον Οικονομικό Εισαγγελέα για την υπόθεση Novartis. Ο Γιώργος Ευγενίδης αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, τι περιέχει η απόφαση.

κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star: αποκάλυψη Novartis και αρχειοθέτηση για Γεωργιάδη

η αποκάλυψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την υπόθεση Novartis και την αρχειοθέτηση για τον  Αδ. Γεωργιάδη

«Χαμός» πάλι με τον Πολάκη στη Βουλή: Του έκλεισαν τα μικρόφωνα! 

Συγκεκριμένα, στη σκιά της σύγκρουσης με τον Παύλο Πολάκη, το Star αποκάλυψε το απαλλακτικό βούλευμα 73 σελίδων του Οικονομικού Εισαγγελέα για τον Α. Γεωργιάδη για την υπόθεση της Novartis. Ποια ήταν η κατηγορία για τον κ. Γεωργιάδη; Ότι με μια υπουργική απόφαση το 2013 έδωσε την ευκαιρία στην πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία να πετυχαίνει υψηλότερες τιμές στα φάρμακά της στην ελληνική αγορά. 

Άγριο επεισόδιο μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Παύλου Πολάκη στη Βουλή

Τι περιέχει το απαλλακτικό βούλευμα 73 σελίδων του Οικονομικού Εισαγγελέα

Ο κ. Καψιμάλης αναφέρει ότι δεν ήταν ο κ. Γεωργιάδης αυτός που εξέδωσε την επίμαχη απόφαση και, έχοντας εξετάσει τους λογαριασμούς Γεωργιάδη,  αποφαίνεται χαρακτηριστικά: «Οποιαδήποτε προσπάθεια επιχειρηθεί να συνδεθεί πράξη δωροδοκίας με τη συγκεκριμένη ενέργεια συγκρούεται ευθέως με τη λογική. Σε κάθε περίπτωση, ο Α. Γεωργιάδης ή εάν έχει δωροδοκηθεί είναι άτομο χαρακτηριστικής κουφότητας που δεν αντιλαμβάνεται τι πράττει και γιατί το πράττει ή είναι αμέτοχος δωροδοκίας». 

 

Στο «κόκκινο» η κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis 

Τι λέει δηλαδή; Ή ο κ. Γεωργιάδης δεν κατάλαβε ότι δωροδοκήθηκε ή δεν δωροδοκήθηκε. Και επειδή από τον έλεγχο λογαριασμών δεν προέκυψε εισροή κεφαλαίων από τη Novartis ή νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, η κατηγορία αρχειοθετήθηκε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top