«Κίνηση εντυπωσιασμού από Τσίπρα», απαντά η κυβέρνηση στην πρόταση μομφής

«Βλέπει το πολιτικό του μέλλον αμφίβολο»

«Θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση», είπε ο Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την κατάθεση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας βλέποντας την πολιτική του απήχηση να φθίνει και το πολιτικό μέλλον του χώρου του να είναι αμφίβολο επιχειρεί μια κίνηση εντυπωσιασμού, απολύτως προβλέψιμη πάντως», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Πρόταση δυσπιστίας: Πόσες ψήφοι χρειάζονται - Πότε θα γίνει η ψηφοφορία

Όπως είπε, κατά τη συζήτηση, «οι πολίτες θα έχουν άλλη μία ευκαιρία, να ακούσουν για την οικονομία, για τη θωράκιση της χώρας, για την υγεία, για το Κράτος Δικαίου, για το ψηφιακό μετασχηματισμό, για την ασφάλεια, για τη διαχείριση κρίσεων και για πολλά ακόμα», αναφέρει για την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή.

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

«Δε θα μιλήσω για τη σύγκριση, στο αποτέλεσμα, στο ύφος και στα πρόσωπα με τη δική του κυβέρνηση, όχι μόνο γιατί αυτή είναι καταλυτική και αυταπόδεικτη, αλλά γιατί το δικό μας μέτρο σύγκρισης δεν είναι το αποτυχημένο χθες, που ο κ. Τσίπρας φαντασιώνεται να επαναφέρει, αλλά οι ανάγκες του σήμερα και οι προκλήσεις του αύριο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top