Ηλιόπουλος στο Star: Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα προβλήματα    

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαφανισθεί» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ   

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τη διαχείριση των συνεπειών της κακοκαιρίας «Ελπίδα», τους εγκλωβισμούς πολιτών και τις διακοπές ηλεκτροδότησης,  άσκησε o εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα.    

Μητσοτάκης: Στήριξη στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, όχι στον Υπουργό!               

Μεταξύ άλλων ο κ Ηλιόπουλος υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «είχε εξαφανιστεί» πριν τη σημερινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της Μ. Ζαχαρέα για το αν τα προβλήματα οφείλονται διαχρονικά σε προβλήματα υποδομών της χώρας, απάντησε:  «Ασφαλώς υπάρχουν θέματα υποδομών. Αλλά αυτό που συνέβη επί τρεις ημέρες δεν είναι μια από τα ίδια». 

Μητσοτάκης: Ζητώ προσωπικά συγγνώμη για την ταλαιπωρία από την κακοκαιρία

Ο  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σχετικά με τις παραιτήσεις υπουργών ότι «θα έπρεπε να παραιτηθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο»  αλλά πρόσθεσε ότι «δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, πρέπει να φύγει η κυβέρνηση».  

Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης να κάνει εκλογές πριν επιφέρει μεγαλύτερα δεινά   

Σχετικά με τον ΔΕΔΔΗΕ και με αφορμή τις διακοπές ρεύματος, ο κ. Ηλιόπουλος ισχυρίστηκε ότι  «ακόμη και τώρα που τόσοι πολίτες έχουν μείνει χωρίς ρεύμα  τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ παίρνουν 50 % bonus» και συμπλήρωσε:  «Έστω και τώρα.  τα  golden boys του ΔΕΔΔΗΕ να δείξουν την ελάχιστη ενσυναίσθηση και να κόψουν αυτό το bonus».    
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top