Εγκλωβισμένοι: Μπαλάκι μεταξύ αεροδρομίου και…  πατώματος ξενοδοχείου! 

Εξοργιστικά όσα συνέβησαν λόγω λανθασμένων αποφάσεων

Εξοργιστικά είναι όσα συνέβησαν με τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό και έγιναν μπαλάκι μεταξύ αεροδρομίου και ξενοδοχείου, αλλά και με την αντιμετώπιση από το ξενοδοχείο, όπως σχολίασε ο Γιώργος Ευγενίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Αττική Οδός: Παραιτήθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος μετά το χάος 

Όπως ανέφερε «το πρόβλημα κατέβαλε χθες την Πολιτεία που δεν είχε ρεαλιστικά λύσεις. Τι σκέφτηκαν λοιπόν; Να στείλουν όσους μπορούσαν στο αεροδρόμιο. Όπου, βεβαίως, δεν υπήρχε καμία υποδομή για να υποδεχθεί αυτούς τους ανθρώπους, πέρα από το voucher που τους δόθηκε. Με αποτέλεσμα να κοιμούνται στο πάτωμα». 

Βουλευτής της ΝΔ ζητά να μπουν πρόστιμα σε εγκλωβισμένους χωρίς αλυσίδες!

Ο δημοσιογράφος του Star πρόσθεσε ότι «όσοι είδαν και απόειδαν στο αεροδρόμιο και αποφάσισαν να μην κοιμηθούν στο πάτωμα, γύρισαν προς το γνωστό ξενοδοχείο της Κάντζας, το οποίο  1) τους έλεγε ότι δεν έχει δωμάτια, επειδή έχει κρατήσεις αεροπορικών που βεβαίως οι πτήσεις δεν είχαν φτάσει 2) ζητούσαν από ανθρώπους να πληρώσουν και δεν σκέφθηκαν "μήπως δεν βγάλω κέρδος από παγωμένους ανθρώπους που δεν ήρθαν εδώ επειδή προτίμησαν το ξενοδοχείο από άλλα πέντε, αλλά απλά που δεν είχαν πού να πάνε;"».  

Σκέρτσος στο Star: Όποιος δεν κάνει τη δουλειά του αναλαμβάνει την ευθύνη

Ο Γ. Ευγενίδης κατέληξε στο σχόλιό του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: «Αυτό που με ενοχλεί, όμως, περισσότερο και είναι γενικό, είναι η εικόνα πλήρους παράδοσης μπροστά στη δύναμη του φυσικού φαινομένου».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top