Βουλευτής της ΝΔ ζητά να μπουν πρόστιμα σε εγκλωβισμένους χωρίς αλυσίδες!

«Απομονώθηκε μία φράση μου» υποστηρίζει η βουλευτής      

Αττική Οδός εγκλωβισμένοι

Να μπουν πρόστιμα σε εγκλωβισμένους οδηγούς από την κακοκαιρία «Ελπίδα» , επειδή δεν είχαν αλυσίδες,  ζήτησε η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Παπακώστα! 

Κατερίνα Παπακώστα Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ   Η Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ  Κατερίνα Παπακώστα  (πηγή Ευρωκίνηση)     

Ποιοι δρόμοι είναι ακόμη κλειστοί στην Αττική και πού χρειάζονται αλυσίδες

Συγκεκριμένα, η κυρία Παπακώστα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγό FM 100» των Τρικάλων να βγουν  «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο». 

Τι απαντά το ξενοδοχείο για τους εγκλωβισμένους που κοιμήθηκαν στο πάτωμα

Η βουλευτής της ΝΔ αναφερόταν  προφανώς στην ατομική ευθύνη του κάθε οδηγού, ώστε να μην κυκλοφορεί χωρίς αλυσίδες. Ζήτημα το οποίο όμως πρωτίστως είναι θέμα προληπτικού ελέγχου της Τροχαίας περισσότερο και όχι εκ των υστέρων κατασταλτικό. 

Σε  κάθε περίπτωση η σχετική αναφορά της στην παρούσα συγκυρία και ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες υπήρχαν εγκλωβισμένοι οδηγοί, μάλλον προκαλεί αίσθηση, αν και η ίδια θεωρείται μια σοβαρή νέα παρουσία στη Βουλή.    

Κ. Παπακώστα: Απομονώθηκε μία φράση μου που δεν αποδίδει τι είπα στη συνέντευξη

Η ίδια η βουλευτής Τρικάλων πάντως υποστηρίζει ότι από το τοπικό ΜΜΕ απομονώθηκε μία φράση  που δεν αποδίδει το πνεύμα των όσων δήλωσε.  

«Από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησης μου μίλησα για διερεύνηση και απόδοση ευθυνών σε όλα τα επίπεδα, όπου και αν αυτές ανήκουν, τόσο από πλευράς Πολιτείας, όσο και από πλευράς της διαχειρίστριας εταιρείας – ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.

λλωστε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, να αποδίδει τις σχετικές ευθύνες, όταν και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της γενικότερης απόδοσης ευθυνών αναφέρθηκα και στο ζήτημα της ατομικής ευθύνης, όχι με τιμωρητική διάθεση, αλλά στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας εκπαιδευτικής κουλτούρας και οδηγικής συμπεριφοράς όλων μας, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιας έκτασης και φύσης έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε κάθε περίπτωση δεν αναφέρθηκα στους εγκλωβισμένους οδηγούς, αλλά στη δυνατότητα επιβολής προστίμου στο μέλλον και αφού προηγηθεί η κατάλληλη εκπαίδευση, στις περιπτώσεις, όπου οδηγοί κινούνται με τα αυτοκίνητα τους χωρίς τη χρήση αλυσίδων, παρά τις σχετικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις της Πολιτείας, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους συμπολίτες τους, όπως ακριβώς συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα σύγχρονα κράτη του κόσμου» αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής της ΝΔ,

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top