Βασίλης Λεβέντης: «Δε θα το περνούσαμε όλο αυτό, εάν είχε εμβολιαστεί»

Τι δήλωσε ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, έξω από τον Ευαγγελισμό

Για την περιπέτεια του πατέρα του, Βασίλη Λεβέντη, με τον κορωνοϊό, η οποία είχε αίσιο τέλος μετά από 75 μέρες νοσηλείας, μίλησε ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε γιατί δεν είχε εμβολιαστεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, τονίζοντας πως εάν είχε κάνει το εμβόλιο, δε θα είχαν περάσει πιθανότητα όλη αυτή την περιπέτεια.

«Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε κάποιες φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε», είπε, μιλώντας στον Σκάι.

Κορωνοϊός: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 75 μέρες ο Λεβέντης

«Αν είχε προλάβει να εμβολιαστεί ο πατέρας, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Έμεινε 15 μέρες περίπου διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Το έχουμε βιώσει πολύ δύσκολα όλο αυτό, μη ξέροντας αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε πολύ μεγάλο λάθος το να μην εμβολιάζεται κανείς και υπογράμμισε ότι ο ίδιος περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει τον γιο του, που είναι 10 ετών.

Τέλος, ευχαρίστησε θερμά το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους στάθηκαν δίπλα στον Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας πως «εάν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι».

«Να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μη νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top