Σε εξέλιξη η κούρσα της διαδοχής στο ΚΙΝΑΛ

Οι 6 υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες τους

Οι έξι υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ συνεχίζουν τις περιοδείες και τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Δεκεμβρίου. 

«Μπαίνω μπροστά για να ξανακάνουμε δυνατή την παράταξη» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Αν βγω πρόεδρος θα χαιρετήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ και αυτό δημιουργεί ενθουσιασμό στον κόσμο» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Παπανδρέου από την Πάτρα: Θα ξανακάνουμε την Παράταξη δυνατή και κυρίαρχη

«Δε λοξοκοιτώ στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος μου είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει μεγάλο και χρήσιμο για τον ελληνικό λαό» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ποιους σκέφτομαι με την πρόταση για δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στο Κίνημα Αλλαγής: Τον απόδημο ελληνισμό. Όσους κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές. Όσους θα φοβηθούν να ψηφίσουν λόγω πανδημίας» επεσήμανε ο Παύλος Γερουλάνος. 


«Να θυμούνται όλοι ότι η χώρα πάντοτε προόδευσε όταν στο τιμόνι ήταν η δημοκρατική παράταξη και αυτό έπρεπε να συμβεί και τώρα» δήλωσε ο Χάρης Καστανίδης.

«Αυτό που φέρνει η υποψηφιότητα μου είναι η ανανέωση με περιεχόμενο, αξίες και ηθική, η διεύρυνση της βάσης του Κινήματος με εκείνους, που νιώθουν ότι οι πολιτικοί δεν τους ακούν και οι κοκορομαχίες γίνονται «για τα μάτια του κόσμου» ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top