Στο Μέγαρο Μουσικής με τον σύντροφό της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Για τη μία και μοναδική εμφάνιση της Marlis Petersen

Σακελλαροπούλου - Κοτσώνης

Στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει την μία και μοναδική εμφάνιση της Marlis Petersen βρέθηκε το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Σακελλαροπούλου, Κοτσώνης, Μενδώνη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο σύντροφός της, Λάμπρος Κοτσώνης, χαιρετούν την υπουργού Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Το παρών έδωσαν για να παρακολουθήσουν την πλέον περιζήτηση σοπράνο και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η αδερφή του πρωθυπουργού, Αλέξάνδρα Μητσοτάκη, το ζεύγος Γιώργου και Άννας Νταλάρα, ο πρόεδρος του Μεγάρου Μουσικής, Νίκος Πιμπλής, κλπ.

Αλεξάνδρα Μητσοτάκη

Η αδερφή του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μουσικής / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Γιώργος και Άννα Νταλάρα

Ο Γιώργος και η Άννα Νταλάρα στο Μέγαρο Μουσικής / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Το γεύμα Κυριάκου - Μαρέβας στη Σακελλαροπούλου και τον σύντροφό της

Η πολυβραβευμένη σοπράνο επέλεξε να προσφέρει στο ελληνικό κοινό μερικές από τις πιο γοητευτικές σελίδες του λυρικού ρεπερτορίου: arie antiche, αποσπάσματα από διάσημες όπερες του Haendel, τραγούδια, αλλά και άριες κοντσέρτου και τραγούδια για φωνή και πιάνο του Mozart και άλλων συνθετών.

Πιμπλής, Σακελλαροπούλου,. Μενδώνη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Λίνα Μενδώνη και ο  Νίκος Πιμπλής / Πηγή φωτογραφίας: NDP

Συνοδοιπόροι της σε αυτό το ταξίδι ήταν ο διεθνώς αναγνωρισμένος πιανίστας Matthias Lademann και οι Μουσικοί της Καμεράτας-Ορχήστρας Φίλων της Μουσικής (σύνολο που ιδρύθηκε το 1991, με πρωτοβουλία του Χρ. Λαμπράκη).

Το γκαλά της Marlis Petersen εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου Μεγάλοι Ερμηνευτές και της σειράς εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια του Μεγάρου και πραγματοποιείται με τη χορηγία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού World in Harmony.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top