Δένδιας σε ΣΥΡΙΖΑ: Εκπροσωπώ την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τι απαντά ο υπουργός Εξωτερικών στον ΣΥΡΙΖΑ

«Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος αναφέρει παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί «να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής του από τον πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων».

Διέγραψε η ΝΔ τον Μπογδάνο - Σφοδρή επίπληξη από Δένδια στη Βουλή 

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών στην Βουλή σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Σε αυτήν υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Μητσοτάκης διέγραψε τον Μπογδάνο μόνο αφού τον εξέθεσε ο κ. Δένδιας, μετά από κάλυψη δύο εβδομάδων»

Δείτε το ρεπορτάζ για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου/ μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια

«Κατανοώ την ανάγκη (κατ’ εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων».

«Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη», καταλήγει.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top