Βουλή: Άρση ασυλίας του Π. Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Θύελλα αντιδράσεων για την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Με διακομματική συναίνεση από τη Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής και την Ελληνική Λύση η επιτροπή δεοντολογίας εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Ξανθός: «Χωρίς επιστημονική βάση η τοποθέτηση Πολάκη για τον εμβολιασμό»

Όπως εξήγησε στο ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Πέτρος Μποτσαράκος, ο λόγος είναι η μήνυση που του έκανε ο Γιάννης Στουρνάρας, για τον οποίο ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του το 2020, ότι είναι ελεεινός και τρισάθλιος και τον προειδοποίησε ότι η άλλη φορά θα είναι αλλιώς , δηλαδή η άλλη φορά που θα γίνει κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει μια ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος έκανε retweet ένα δημοσίευμα τους ιστοσελίδας meaculpa που του άνηκε ως το 2019 και περιλάμβανε λίστα με ονόματα παιδιών που δεν ήταν ελληνόπουλα αλλά ξένα.

Σάλος με Μπογδάνο και τη λίστα με τα παιδιά νηπιαγωγείου

Αντιδράσεις υπήρξαν στο twitter, με τους χρήστες να τον κατηγορούν ότι στοχοποιεί τα παιδάκια. Μετά τις αντιδράσεις παραδέχθηκε ότι έγινε ένα λάθος που όμως διορθώθηκε, γιατί αποσύρθηκε η λίστα και υπήρξε απολογία, καθώς και πως ο ίδιος έκανε λάθος που δεν ήλεγξε την ανάρτηση. 

Δέχθηκε τηλεφώνημα έντονης δυσαρέσκειας από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας  της Νέας Δημοκρατίας, ενώ η αντιπολίτευση ζήτησε τη διαγραφή του. «Και ο Μητσοτάκης Μπογδάνος είναι», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στον πρωθυπουργό απέδωσαν ευθύνες που δεν τον απομάκρυνε το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ και το Μέρα 25.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top