Ξανθός: «Χωρίς επιστημονική βάση η τοποθέτηση Πολάκη για τον εμβολιασμό»

Η κόντρα τους και η αιχμηρή απάντηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού

Ο εμβολιασμός Πολάκη που προκάλεσε «χαμό» στα social media- ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων Star

Ηλεκτρισμένη δείχνει η ατμόσφαιρα μεταξύ του πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Eμβολιασμός Πολάκη: «Χαμός» στα social media

Ο Παύλος Πολάκης με μια ανάρτηση του στο Facebook φαίνεται πως καταφέρεται στον Ανδρέα Ξανθό χωρίς να τον κατονομάζει, με αφορμή αναφορά του σε συνέντευξη στη στάση Πολάκη απέναντι στον εμβολιασμό. 

Παύλος Πολάκης: «Γιατί αποφάσισα να εμβολιαστώ» - Η ανάρτησή του

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Ξανθός ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα  «Θεσσαλία» ότι: «Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία».

Η απάντηση από τον Παύλο Πολάκη ήρθε μέσω facebook, το βράδυ της Πέμπτης.

«Δηλαδή να πιστεύουμε…Τον Τσιόδρα, τον Μαγιορκίνη, τον Βασιλακόπουλο και την Παγώνη! Θου, κύριε, φυλακήν τω στόματί μου. Έτσι, κάτι σκέφτηκα… γιατί είδα μια συνέντευξη, που δόθηκε στον επαρχιακό τύπο και την αναπαράγουν σήμερα…..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top