Γκάγκα: Ανοίγει σύντομα  η τρίτη δόση εμβολίου για όλους! 

Με την προϋπόθεση να έχει συμπληρωθεί εξάμηνο από τον εμβολιασμό   

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα να ανοίξει σύντομα η πλατφόρμα για την τρίτη δόση εμβολίου,  για όλους και όχι μόνο για την ηλικιακή ομάδα άνω των 60 ετών, ως περαιτέρω ενίσχυση της ανοσίας στους ήδη εμβολιασμένους, λόγω και της μετάλλαξης Δ.    

Κορωνοϊός: «Kανείς δεν είναι άτρωτος» λέει στο star.gr η Μίνα Γκάγκα

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σε ερώτηση που απηύθυνε στην αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας μετά τη σημερινή ενημέρωση, για την τρίτη δόση του εμβολίου στους υγειονομικούς και στους άνω των 60, απάντησε ότι μέσα στον μήνα θα ανοίξει η πλατφόρμα, μάλλον για όλους! Συνεπώς, δεν πρέπει να εκπλαγούμε αν διαπιστώσουμε ότι έχουμε όλοι τη δυνατότητα της γ’ δόσης, με την προϋπόθεση όμως να έχει παρέλθει το εξάμηνο από τον εμβολιασμό μας.

Θεοδωρίδου: Τρίτη δόση με Pfizer ή Moderna σε αυτές τις ομάδες ατόμων

Αυτό βέβαια, όπως παρατήρησε η Μ. Ζαχαρέα επιτρέπει και μία άλλη ανάγνωση, ότι θα πρέπει όλοι να κάνουμε και τρίτη δόση εμβολίου, όταν συμπληρωθεί το εξάμηνο από τον εμβολιασμό.   

Pfizer: Ζητά έγκριση για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε άτομα 16 ετών και άνω

Έλεγχοι με rapid test και pcr όταν υπάρχουν υπόνοιες για πλαστό πιστοποιητικό   

Η Κ. Παπακωστοπούλου ρώτησε στη σημερινή ενημέρωση την κυρία Γκάγκα και για το τι θα γίνει με τα κυκλώματα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και τους επανελέγχους υγειονομικών.  Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας απάντησε ότι τα περιστατικά είναι λίγα, ελέγχονται  και όσοι έχουν πλαστά πιστοποιητικά θα απομακρύνονται από τη δημόσια υγεία. Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν πρέπει να χαθεί η εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να υπάρχει κίνδυνος στα νοσοκομεία. Μάλιστα ανέφερε ότι γίνονται ήδη rapid test ή μοριακά test όταν υπάρχουν υπόνοιες! 
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top