ΣΥΡΙΖΑ: Σε ιστορικό φιάσκο εξελίσσεται ο ανασχηματισμός του κ.Μητσοτάκη

Νέος σχολιασμός της άρνησης του υπ. Πολιτικής Προστασίας από Αποστολάκη

Όλο το παρασκήνιο γύρω από τον σημερινό ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη/ Μεσημαριανό δελτίο ειδήσεων Star (31/8/21)

Με νέα ανακοίνωσή της η αντιπολίτευση σχολίασε τη μη αποδοχή της πρότασης του πρωθυπουργού από τον κ.Αποστολάκη, στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. 

Ανασχηματισμός: Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους», τονίζει στη νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το τηλεφώνημα Αποστολάκη σε Τσίπρα: Πρόεδρε με παγίδεψαν

«Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ανακοινώθηκε πριν δύο μόλις ώρες, ωστόσο ο Ευάγγελος Αποστολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, δεν δέχεται τελικά την πρόταση του πρωθυπουργού. Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον «παγιδεύσει», ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Σκληρές κουβέντες ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη: Πρόσκληση σε αποστασία

«Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα», καταλήγει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top