Σκληρές κουβέντες ΣΥΡΙΖΑ για Αποστολάκη: Πρόσκληση σε αποστασία

«Στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα»

Με βαριές αιχμές σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση των υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος συμμετεχείχε και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στο πρώτο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

«Ο κ. Αποστολάκης την περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαρδαλιά. Ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση, αλλά πρόσκληση σε αποστασία», σημειώνουν πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς».

Γιατί ο Μητσοτάκης επέλεξε τον Αποστολάκη για το Πολιτικής Προστασίας

«Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη», προσθέτουν και καταλήγουν, διαμηνύοντας: «Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ωστόσο, καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».

Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top