Κ. Μίχαλος: Tα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατό του

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ είχε φιλικές σχέσεις με αρκετούς πολιτικούς

Δείτε το ρεπορτάζ από το Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Τα συλλυπήτηριά του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου εκφράζει ο πολιτικός κόσμος, αφού ο αείμνηστος επιχειρηματίας υπήρξε για χρόνια πρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πέθανε από ανακοπή στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Κ. Μίχαλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε κι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Κώστας Καραμανλής Κωνσταντίνος Μίχαλος

Ο Κώστας Καραμανλής με τον Κωνσταντίνο Μίχαλο /Φωτογραφία Eurokinissi

Συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε κι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, εκφράζοντας τη βαθύτατη θλίψη του. «Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ τον προσωπικό μου φίλο και πολύτιμο συνεργάτη Κωνσταντίνο Μίχαλο. Ως πρόεδρος του ΕΒΕΑ, τα τελευταία 15 χρόνια, και ως επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος υπήρξε ο θεσμικός σύμβουλος της Πολιτείας για τα καίρια ζητήματα της επιχειρηματικότητας, των επενδύσεων και της οικονομικής ανάπτυξης. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

«Αισθάνομαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου μου Κων/νου Μίχαλου» επεσήμανε ο Άδ. Γεωργιάδης, ενώ ο Ν. Δένδιας τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό, όπως και όλα τα αξιώματα στα οποία θήτευσε».

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η ανάρτησή του για τη φωτιά λίγες ώρες πριν πεθάνει

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης είπε για τον ξαφνικό θάνατο του Προέδρου του ΕΒΕΑ: «Ο αδόκητος χαμός του καλού φίλου και συνεργάτη Κωνσταντίνου Μίχαλου, με βρίσκει συντετριμμένο. Χθες το βράδυ βρισκόμασταν δίπλα δίπλα στο Κρυονέρι και μοιραζόμασταν την αγωνία για την καταστροφική πυρκαγιά και σήμερα μαθαίνω για τον αναπάντεχο χαμό του. Η απώλεια του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε μια πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή για την ανάταξη της χώρας. Ο επιχειρηματικός κόσμος χάνει έναν πολύτιμο μαχητή και εγώ ένα εξαιρετικό φίλο και συνοδοιπόρο. Εκφράζω την απέραντη θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Τους εύχομαι καλό κουράγιο».

Ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου μου @kmichalos. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Αχ ρε φίλε Κώστα. Έφυγες στις επάλξεις. Στη δουλειά σου που τόσο αγάπησες».

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top